Antena Meniu Search
x

Secretul unui păr lung și lucios. Care sunt sfaturile specialiştilor din Statele Unite

În general, femeile preferă să aibă o lungime rezonabilă a părului, astfel încât să-l poată îngriji şi coafa cât mai uşor. Există, însă, şi femei care vor un păr cât mai lung şi care - dacă se poate - să fie lucios ca în reclame. 

la 24.09.2018, 17:47
Vezi și

În general, femeile preferă să aibă o lungime rezonabilă a părului, astfel încât să-l poată îngriji şi coafa cât mai uşor. Există, însă, şi femei care vor un păr cât mai lung şi care - dacă se poate - să fie lucios ca în reclame. Exagerează cu produsele cosmetice, iar - la un moment dat - realizează că şi-au distrus podoaba capilară. Specialiştii din Statele Unite au făcut publice câteva dintre trucurile hairstyliştilor. 

Cel mai important produs atunci când vrem să obţinem un păr mătăsos, sănătos şi lucios, este şamponul. Specialiştii de la New York ne îndemnă - prin urmare - să cumpărăm produse care conţin vitamina E, B5, zinc, fier şi cupru, o combinaţie care creşte producţia de keratină. O proteină vitală pentru firul de păr. 

Un alt aspect important pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă este să ne tundem vârfurile o dată la trei luni. Cu timpul vârfurile se tocessc, iar firul de păr devine mai subţire. Îşi pierde din vitalitate iar niciun produs nu îi mai poate reda strălucirea. 

Un alt truc pentru a scăpa de părul deteriorat este să folosim cât mai rar foehnul. Iar atunci când o facem să nu-l folosim la temperatură maximă. Îinainte, însă, este bine să ne învelim părul într-un prosop în aşa fel încât procesul de uscare să dureze mai puţin. 

Volumul este şi el un aspect important. Din acest motiv, hairstiliştii ne recomandă un truc simplu şi la îndemână: prinderea părului într-o coadă de cal în creştetul capului. În aşa fel, după 30 de minute, când îl veţi elibera, părul va fi extrem de voluminos.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Secretul unui păr lung și lucios. Care sunt sfaturile specialiştilor din Statele Unite