Antena Meniu Search
x

Generalul Salvatore Farina, şeful Statului Major al Armatei italiene, infectat cu coronavirus

Autorităţile italiene anunţă că şeful Statului Major al Armatei, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.03.2020, 17:42

- Foto Profi Media
  • Generalul Farina, şeful Statului Major al Armatei italiene a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Autorităţile italiene anunţă că şeful Statului Major al Armatei, generalul Salvatore Farina, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Generalul preecizează că se simte bine, este izolat la domiciliu şi va respecta toate indicaţiile şi directivele emise de autorităţi.

"Astăzi am fost supus testului Coronavirus, dovedindu-se pozitiv. Sunt bine, în izolare la domiciliu, în conformitate cu directivele emise de autoritățile guvernamentale și cu protocoalele de sănătate prevăzute, pe baza cărora procedăm la verificarea contactelor pe care le-am avut în ultimele zile. Voi continua să-mi îndeplinesc îndatoririle și voi fi înlocuit de generalul Bonato pentru activitățile la care nu pot participa. Aduc un salut cald și sincer, mulțumesc femeilor și bărbaților din armată, care lucrează pentru a face față acestei urgențe în sectoarele operațional, logistic și medical", a precizat generalul, citate de agi.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Generalul Salvatore Farina, şeful Statului Major al Armatei italiene, infectat cu coronavirus