Antena Meniu Search
x

Julija, fata care și-a tăiat mâna ca să obțină 1 milion de euro despăgubiri, ar fi fost manipulată de iubit

Şi-a tăiat o mână pentru bani. Gestul şocant îi aparţine unei tinere de 22 de ani din Slovenia. Manipulată de iubit, potrivit rudelor, fata s-a mutilat pentru a obţine banii din asigurare. Avea poliţe în valoare de 1,2 milioane de dolari încheiate cu cinci companii. Ea a fost condamnată de justiţia slovenă la doi ani de închisoare pentru fraudă.

de Redactia Observator

la 14.09.2020, 00:38

Vezi și
  • Justiţia slovenă nu i-a crezut povestea şi a condamnat-o pentru fraudă
  • Iubitul ei în vârstă de 30 de ani, complice, a fost condamnat la trei ani de închisoare

Întotdeauna îmbrăcată elegant şi întotdeaua cu mâna pe care şi-a mutilat-o acoperită. Aşa a apărut de fiecare dată în faţa magistraţilor Julija Adlesic.

Povestea care a adus-o în faţa opiniei publice din lumea întreagă a început anul trecut, după ce şi-a retezat cu un fierăstrău electric mâna. Julija susţine că totul a fost un accident. Încerca să taie ramurile unor copaci, în curtea casei, când, într-un moment de neatenţie, fierestrăul i-a secţionat membrul din încheietură. Imediat, fata a fost transportată la spital de iubit şi mai mulţi apropiaţi. În mod suspect, însă nu au luat şi mâna tăiată, cum se procedează în astfel de cazuri. Medicii i-au trimis înapoi să recupereze membrul retezat, care a fost recuperat şi cusut la loc, într-un spital din Ljubljana.

Cu puţin timp înainte de acest accident, Juljia încheiase cinci poliţe de asigurare în caz de accident, cu o valoare totală de aproximativ 1,2 milioane de dolari, pe care s-a grăbit să le încaseze după ce a ieşit din spital. Pentru că suma era una uriaşă pentru Slovenia, unde salariul mediu este de aproximativ 1,000 de euro, ea a ajuns în atenţia procurorilor.

A ieşit astfel la iveală că iubitul ei, cu o zi înainte de incident, a căutat pe Internet modele de proteze. Complice i-a fost şi viitorul socru, iar pentru o scurtă perioadă de timp suspecţi au fost şi părinţii Julijei, dar au fost achitaţi.

„Nimeni nu îşi doreşte să fie mutilat. Tinereţea mea a fost distrusă. Mi-am pierdut mâna la vârsta de 20 de ani. Doar eu ştiu cum s-a întâmplat asta”, a susţinut Julija în faţa judecătorilor.

Justiţia slovenă nu i-a crezut însă povestea şi a condamnat-o pentru fraudă. Iubitul ei în vârstă de 30 de ani, care ar fi făcut-o să recurgă la acest gest, a fost condamnat la trei ani de închisoare. El este suspect şi în cazul uciderii fostei lui iubite, în 2015. Bărbatul susține însă că aceasta a murit într-un accident de vânătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Julija, fata care și-a tăiat mâna ca să obțină 1 milion de euro despăgubiri, ar fi fost manipulată de iubit