Antena Meniu Search
x

Silvio Berlusconi, condamnat la sapte ani de inchisoare

Fostul premier italian a fost condamnat la sapte ani de inchisoare si interdictie pe viata la functiile publice, in dosarul Rubygate

Silvio Berlusconi a primita astazi sentinta, insa aceasta nu este definitiva. Ea poate fi atacata cu recurs. Fostul premier a fost judecat pentru abuz de putere si intretinere de relatii sexuale cu o minora.

Procesul a devenit unul cunoscut, in special pentru detaliile picante care au fost dezvaluite de catre procurori, amanunte referitoare la petrecerile pe care Berlusconi le organiza in perioada in care era premier. El este acuzat ca a platit-o pe Karima El Mahroug, cand aceasta avea 16 ani, pentru a intretine relatii sexuale. De asemenea, Berlusconi este acuzat de abuz de putere, dupa ce ar fi intervenit pentru ca Ruby, asa cum este poreclita El Mahroug, sa fie eliberata din arest. Ea fusese retinuta de autoritati dupa ce a fost prinsa furand dintr-un magazin.

Silvio Berlusconi, in varsta de 76 de ani, a respins acuzatiile si a sustinut ca este victima unui complot menit sa ii pateze imaginea.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Silvio Berlusconi, condamnat la sapte ani de inchisoare