Antena Meniu Search
x

Foto Silvio Berlusconi e grav bolnav, anunță un procuror din Italia. Se cere suspendarea procesului în care este acuzat de dare de mită

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este grav bolnav, a declarat un procuror din Milano în cursul zilei de miercuri, cerând ca procesul în care este acuzat de mituirea unor martori să fie suspendat temporar, transmite Reuters.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.05.2021, 16:56

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi, la omagierea fostului cancelar german Helmut Kohl, iulie 2017 - DPA Images / Sven Hoppe via Hepta

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a ajuns de mai multe ori la spital anul acesta, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 în septembrie 2020, alimentând speculațiile recente potrivit cărora starea lui de sănătatea s-ar fi deteriorat. "Credem cu fermitate că Berlusconi este grav bolnav și suferă de o afecțiune serioasă. Asta e ceea ce arată consultațiile și certificatele medicale", a declarat procurorul Tiziana Siciliano.

Silvio Berlusconi, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră

Magistratul a făcut aceste afirmații în timpul audierilor într-un dosar ce are legătură că cel în care Belusconi a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră supranumită "Ruby". Un judecător urmează să decidă dacă va disjunge speța pe 26 mai, atunci când vor avea loc noi audieri. Berlusconi, de patru ori premier al Italiei, este acuzat că a mituit martori cu scopul de a păstra tăcerea în cazul de prostituție, ce a ajuns în atenția publicului în 2013. Politicianul a negat mereu acuzațiile.

Magnatul a părăsit spitalul San Raffaele din Milano în cursul zilei de sâmbătă, după o internare de cinci zile. Silvio Berlusconi a mai fost spitalizat în martie și aprilie. De asemenea, a ajuns în fața medicilor și în luna ianuarie, din cauza unor probleme cardiace. "Este îngrijit acasă. Desigur că suntem îngrijorați", a declarat avocatul lui, Federico Ceccon, potrivit Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Silvio Berlusconi e grav bolnav, anunță un procuror din Italia. Se cere suspendarea procesului în care este acuzat de dare de mită