Antena Meniu Search
x

Video Şir de gafe ale liderilor mondiali, la conferinţa ONU privind schimbările climatice. Preşedintele american, surprins în timp ce a aţipit

Deschiderea conferinţei ONU pe tema schimbărilor climatice a fost marcată şi de câteva gafe şi incidente mai mult sau mai puţin amuzante. 

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 08:20

Summitul a reunit liderii ţărilor din întreaga lume
Summitul a reunit liderii ţărilor din întreaga lume - Profimedia

În timp ce aştepta să-şi ţină discursul, preşedintele Joe Biden a rămas, aproape un minut, cu ochii închişi. Mulţi dintre cei care au observat momentul consideră că Biden chiar a aţipit iar un consilier s-a grăbit să-l trezească. 

Prinţul Charles a avut şi el o mică problemă înainte de a lua cuvântul: poate din cauza emoţiei, s-a împiedicat la urcarea pe podium dar a reuşit să-şi menţină echilibrul.

Şi preşedintele Klaus Iohannis s-a remarcat când a apărut la primirea oficială, în faţa lui Boris Johnson şi Antonio Guterres, îmbrăcat ca pentru vremea de afară.  El a renunţat apoi la geacă dar prea târziu pentru a o depune la garderobă, aşa că păstrat-o pe masă în timpul lucrărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Şir de gafe ale liderilor mondiali, la conferinţa ONU privind schimbările climatice. Preşedintele american, surprins în timp ce a aţipit