Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil

De Monica Palade.
Publicat: 17.04.2021, 10:42.
Actualizat: 17.04.2021, 10:43

Situaţie incredibilă şi aproape unică pentru o femeie din Anglia. Rebecca Roberts a rămas însărcinată cu un al doilea copil, deşi îl aştepta deja pe primul. Al doilea bebeluş a fost conceput la trei săptămâni diferenţă faţă de primul.

Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil

captura video Fox 19

„Mi-am făcut o ecografie la 7 săptămâni, apoi o alta la 10 săptămâni. În ambele cazuri, medicul a văzut doar un singur bebeluş”, a povestit mămica potrivit Fox 19.

Doar că, într-o zi, a mai apărut un alt bebeluş - o fetiţă, care a dat primele semne de viaţă la ecografia cu ultrasunete din săptămâna a 12-a. Pentru părinţi, surpriza a fost una extrem de mare.

„Cu alte cuvinte, am rămas însărcinată în timp ce eram deja însărcinată. Când ne-au anunţat medicii mi s-a părut o adevărată nebunie, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie, dar aşa a fost şi e minunat!”

Citește și:

Concepută la 3 săptămâni după fratele său

Micuţa Rosalie a fost concepută la aproape 3 săptămâni după frăţiorul ei. Un caz extrem de rar, care poartă numele de “superfetație”.

″În acest caz, a fost total neobișnuit ca femeia să fi ovulat o dată pentru copilul mai mare și apoi mai târziu pentru copilul mai mic”, a explicat ginecologul Lillian Schapiro.

O explicaţie plauzibilă ar fi că femeia urma un tratament de fertilizare.

Chiar şi aşa, totul a avut un final reuşit. Deşi gemenii s-au născut prematur, acum sunt perfect sănătoşi. Mama spune că vede deja o legătură puternică între cei doi frați, iar Rosalie crește pe zi ce trece, și îl prinde din urmă pe fratele ei mai mare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.