Antena Meniu Search
x

Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil

Situaţie incredibilă şi aproape unică pentru o femeie din Anglia. Rebecca Roberts a rămas însărcinată cu un al doilea copil, deşi îl aştepta deja pe primul. Al doilea bebeluş a fost conceput la trei săptămâni diferenţă faţă de primul.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 10:43

Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil - captura video Fox 19

„Mi-am făcut o ecografie la 7 săptămâni, apoi o alta la 10 săptămâni. În ambele cazuri, medicul a văzut doar un singur bebeluş”, a povestit mămica potrivit Fox 19.

Doar că, într-o zi, a mai apărut un alt bebeluş - o fetiţă, care a dat primele semne de viaţă la ecografia cu ultrasunete din săptămâna a 12-a. Pentru părinţi, surpriza a fost una extrem de mare.

„Cu alte cuvinte, am rămas însărcinată în timp ce eram deja însărcinată. Când ne-au anunţat medicii mi s-a părut o adevărată nebunie, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva. Nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie, dar aşa a fost şi e minunat!”

Concepută la 3 săptămâni după fratele său

Pe acelaşi subiect

Micuţa Rosalie a fost concepută la aproape 3 săptămâni după frăţiorul ei. Un caz extrem de rar, care poartă numele de “superfetație”.

″În acest caz, a fost total neobișnuit ca femeia să fi ovulat o dată pentru copilul mai mare și apoi mai târziu pentru copilul mai mic”, a explicat ginecologul Lillian Schapiro.

O explicaţie plauzibilă ar fi că femeia urma un tratament de fertilizare.

Chiar şi aşa, totul a avut un final reuşit. Deşi gemenii s-au născut prematur, acum sunt perfect sănătoşi. Mama spune că vede deja o legătură puternică între cei doi frați, iar Rosalie crește pe zi ce trece, și îl prinde din urmă pe fratele ei mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil