Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul unui Audi RS6 s-a filmat în timp ce conduce cu peste 320 km/oră, pe o autostradă din Anglia (Video)

Polția din Sussex, Marea Britanie, a declanșat o anchetă după ce o filmare cu un șofer care gonește cu peste 320 km/oră pe autostrada M23 a fost postată pe rețelele de socializare.

de Veronica Micu

la 23.05.2020 , 11:56

Șoferul unui Audi RS6 s-a filmat în timp ce conduce cu peste 320 km/oră, pe o autostradă din Anglia - captura video YouTube
  • Cursă nebună pe o autostradă din Marea Britanie.
  • Protagonist este șoferul unui Audi RS6.

Șoferul filmează acul vtezometrului, care ajunge de la 98 km/oră la peste 320 km/oră în mai puțin de un minut.

Potrivit canalului de YouTube sports channel 1, videoclipul a fost filmat pe autostrada M23, în apropiere de Pease Pottage, West Sussex.

De asemenea, se pare că șoferul se afla la volanul unui Audi RS6.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția din Sussex a declarat pentru publicația The Independent că s-au autosesizat în acest caz și că au declanșat o anchetă pentru identificarea șoferului.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Șoferul unui Audi RS6 s-a filmat în timp ce conduce cu peste 320 km/oră, pe o autostradă din Anglia (Video)