Antena Meniu Search
x

Șofer de TIR din Cluj alergat prin parcare și arestat apoi de poliție, în Franța

Un șofer de TIR din Cluj a fost alergat prin parcare și arestat apoi de poliție, în Franța. Jandarmeria a postat imagini din locul în care a fost prins românul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.03.2020, 09:55

  • Șoferul fura motorină de la colegi.
  • Șoferul a fost arestat.

Un șofer de TIR din Cluj a fost alergat prin parcare și arestat apoi de poliție, în Franța. Jandarmeria a postat imagini din locul în care a fost prins românul.

Duminică, 22 martie 2020, în jurul orei 05:30, o patrulă de jandarmi din Narbonne a fost anunțată de un șofer de camion că e victima unui furt de motorină în zona Vinasan-Sud, pe A9. Polițiștii au văzut, exact în același timp, un camion înmatriculat în Cluj care încerca să plece din parcare, fiind alergat de un alt șofer.

Fugarul, spune Jandarmeria franceză în postarea de pe Facebook, era chiar autorul furtului de motorină. A fost oprit imediat, iar agenții au găsit la el o pompă electrică de motorină, cabluri, furtune și mai multe bidoane. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul a fost arestat pe loc și acuzat de mai multe fapte penale. A fost eliberat sub control judiciar și va fi judecat pe 15 septembrie de Curtea din Narbonne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri externe » Șofer de TIR din Cluj alergat prin parcare și arestat apoi de poliție, în Franța