Antena Meniu Search
x

Şofer român din Franţa, condamnat la un an de închisoare după ce a încercat să răpească un băieţel de 5 ani dintr-o benzinărie. Ce le-a spus poliţiştilor

Un şofer de TIR român a fost arestat în Franţa şi condamnat la un an de închisoare, după ce a încercat să răpească un băieţel de cinci ani dintr-o benzinărie.

de Redactia Observator

la 04.04.2024 , 16:06

Şofer român din Franţa, condamnat la un an de închisoare după ce a încercat să răpească un băieţel de 5 ani dintr-o benzinărie. Ce le-a spus poliţiştilor
Şofer român din Franţa, condamnat la un an de închisoare după ce a încercat să răpească un băieţel de 5 ani dintr-o benzinărie. Ce le-a spus poliţiştilor - Profimedia

Un român în vârstă de 47 de ani a încercat să răpească un copil de cinci ani dintr-o parcare a unei benzinării din Antran, Franţa. Bărbatul, şofer de TIR, oprise ca să alimenteze şi să ia o pauză de la condus. 

Cum a încercat românul să se scuze

Românul a fost văzut de un angajat al benzinăriei cum mângâie băieţelul pe cap şi îl trage de mână, ademenindu-l la maşina sa, dar din fericire, a fost oprit în ultima clipă.

Articolul continuă după reclamă

Copilul venise să-şi însoţească fratele la un meci de fotbal. Băieţelul era, de asemenea, în grija bunicii sale când a avut loc incidentul, scrie Centre Presse.

După ce a fost prins de poliţişti, bărbatul a început să repete obsesiv că nu avea nicio intenţie rea, ci doar voia să-i ofere copilului nişte bomboane. Bunica celui mic l-a contrazis însă, spunând că nu există niciun aparat sau magazin cu dulciuri în zonă.

Românul a fost condamnat la un an de închisoare pentru tentativă de răpire. La finalul procesului, le-a spus judecătorilor: "Prefer să mor decât să ajung la închisoare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Stiri externe » Şofer român din Franţa, condamnat la un an de închisoare după ce a încercat să răpească un băieţel de 5 ani dintr-o benzinărie. Ce le-a spus poliţiştilor