Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferii de camion care vor mai petrece noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare

Şoferii de camion care vor mai petrecea noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare. Decizia a fost luată de guvernatorul provinciei Liege şi e valabilă de la 16 mai la 16 iunie.

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 12:49

Şoferii de camion care vor mai petrecea noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare Şoferii de camion care vor mai petrecea noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare

Şoferii de camion care vor mai petrece noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare. Decizia a fost luată de guvernatorul provinciei Liege şi e valabilă de la 16 mai la 16 iunie.

Parcarea de camioane din Bettincourt, un oraş pe margiena autostrăzii belgiene E40, în direcţia spre Bruxelles, va fi închisă noaptea, între orele 20:00 şi 7:00, pentru camioane mai mari de 3,5 tone. Decizia a sârnit indignare printre transportatori, dar autorităţile nu se lasă intimidate.

Interzicerea staţionării aici a camioanelor de mare tonaj e legată de stoparea fenomenului migraţiei ilegale. Şi autorităţile au decis să nu permită comasarea unor mijloace de transport masive, în care migranţii se pot ascunde pentru a tranzita Belgia, sau pentru a ajunge în capitală.

Articolul continuă după reclamă

Şoferii care nu respectă interdicţia riscă să ajungă la închisoare pentru un interval între 8 şi 14 zile, plus o amendă de 200 de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Şoferii de camion care vor mai petrece noaptea într-o parcare din Belgia vor fi arestaţi şi trimişi la închisoare