Antena Meniu Search
x

Video "Sora mea frumoasă ai lăsat în urma ta o durere imensă!". Tânăra româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani

"Sora mea frumoasă ai lăsat în urma ta o durere imensă!"...Este doliu într-o familie de români, după ce o tânără de doar 30 de ani, Ioana Mihaela, a fost găsită moartă într-un apartament din Ratoath, un oraș aflat în comitatul Meath, Irlanda. Un bărbat a fost pus sub acuzare în legătură cu decesul fetei, acesta urmând să fie prezentat în fața instanței, în această dimineață, scrie independent.ie.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.11.2022, 11:10

Ioana Mihaela, de 30 de ani, originară din România, a fost descoperită moartă în patul ei sâmbătă seară, după ora 18.00. Potrivit publicației independent.ie, ea a fost ucisă în timpul unui aparent atac, în apartamentul ei din Riverwalk Court, Ratoath, comitatul Meath, unde se mutase recent.

VIDEO de la locul tragediei

Serviciile de urgență au fost alertate, după ce suspectul a contactat un prieten al victimei, acesta din urmă sunând la poliție. Ajunși la fața locului, agenții au găsit-o pe româncă moartă în dormitor. 

În locuință se mai afla un bărbat de 30 de ani, cunoscut victimei, care a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Pe acelaşi subiect

Ioana împlinise luna trecută 30 de ani

Ioana Mihaela, originară din România, locuia de ceva timp în Irlanda. Luna trecută, tânăra și-a aniversat împlinirea vârstei de 30 de ani și, recent, se mutase într-un apartament din complexul Riverwalk Court din orașul Ratoath, comitatul Meath.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc. Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesaje de condoleanțe. "Drum lin spre cer sora mea frumoasa, ai lăsat în urma ta o durere imensă!", a transmis pe Facebook sora Ioanei.

Tânăra din Oradea a vorbit cu jurnaliștii de la Irish Mirror, cărora le-a mărturisit că ea și familia ei trec acum printr-un adevărat iad. "Este foarte greu. Încă nu știm exact ce s-a întâmplat", a declarat Estera Tocoian. Și-a descris sora ca fiind "o persoană veselă și optimistă".

"Nu pot să cred că nu mai ești printre noi, sunt fără cuvinte...Nu te voi uita", spune cu durere o prietenă a Mihaelei. "Oh, suflet bun. Ai plecat dintre cei vii și nu ne putem opri din plâns", a scris și Roxana D., o altă amică a româncei.

Detectivii nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu presupusa crimă, dar au făcut apel ca oricine are mai multe informații despre tragedie să se prezenite la secția de poliție din Ashbourne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Sora mea frumoasă ai lăsat în urma ta o durere imensă!". Tânăra româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani