Antena Meniu Search
x

Video Soţia lui El Chapo a ieşit din închisoare. Câţi ani mai are de executat fostul lider al cartelului Sinaloa

Soţia marelui traficant de droguri El Chapo a fost eliberată din închisoare în Statele Unite, după ce a petrecut trei ani după gratii. Între timp, soţul său, cunoscutul traficant de droguri, îşi ispăşeşte pedeapsa pe viaţă.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 08:49

Vezi și

Emma Coronel, în vârstă de 34 de ani, a pledat vinovată în 2021 la acuzaţiile de trafic de droguri fiind condamnată la trei ani de închisoare. În tot acest timp, soţul ei îşi ispăşeşte pedeapsa pe viaţă în Colorado. 

Soţia lui El Chapo a fost eliberată mai devreme

Emma Coronel, soţia narcotraficantului mexican Joaquín "El Chapo" Guzmán, încarcerat, a fost eliberată din închisoare în SUA.

Coronel a pledat vinovată la acuzaţiile de trafic de droguri şi a fost condamnată la trei ani de închisoare în noiembrie 2021, dar a fost eliberată mai devreme.

Pe acelaşi subiect

El Chapo a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Chapo, cunoscut pentru evadările sale, a fost găsit vinovat în 2019 de coordonarea cartelului Sinaloa. Organizaţia criminală ar fi introdus în Statele Unite din Mexic peste o mie de tone de cocaină, marijuana, metamfetamină şi heroină. 

Mai mult decât atât, cartelul şi-a folosit asasinii pentru a răpi, tortura şi ucide membri ai bandelor rivale, totul pentru a-şi consolida puterea. Poliţişti şi politicieni de rang înalt au fost, de asemenea, mituiţi pentru a ignora transporturile de droguri.

Povestea de iubire dintre Emma Coronel şi El Chapo Guzmán

Emma Coronel l-a întâlnit prima dată pe Guzmán când avea 17 ani şi concura la un concurs de frumuseţe local, relatează news.ro.

Tatăl ei, Inés Coronel, a fost un membru de rang înalt al cartelului Sinaloa şi în prezent ispăşeşte o pedeapsă de 10 ani de închisoare în Mexic pentru contrabandă cu droguri.

Guzmán conducea cartelul din diverse ascunzători din nordul Mexicului, după ce evadase din închisoare într-un cărucior de rufe în 2001.

Cei doi şi-au oficializat relaţia în cadrul unei ceremonii pe când Emma Coronel avea 18 ani - deşi nu este clar dacă mariajul lor a fost vreodată înregistrat oficial la autorităţile mexicane.

Coronel, care are dublă cetăţenie, americană şi mexicană, a călătorit în California în 2011 pentru a da naştere gemenelor cuplului, ceea ce înseamnă că ele au cetăţenie americană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Soţia lui El Chapo a ieşit din închisoare. Câţi ani mai are de executat fostul lider al cartelului Sinaloa