Antena Meniu Search
x

Video Spaniolii au uitat de regulile pandemiei. Mii de oamenii au dat năvală în centrul Madridului pentru a asista la aprinderea luminiţelor de Crăciun

A fost veselie mare aseară la Madrid. Mii de oameni au asistat la aprinderea luminiţelor de Crăciun şi au dat năvală în târgurile de Crăciun.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 13:58

Vezi și

Cu aproape 80% din populaţie vaccinată, Spania a întâmpinat sărbătorile de iarnă ca în vremurile de înainte de pandemie. Masca şi distanţarea rămân obligatorii, însă ieri locuitorii din Madrid au părut în mare parte că au uitat de reguli şi s-au îngrămădit la magazinele cu produse specifice. Nu la fel de norocoşi sunt cehii, care întâmpină Crăciunul cu târguri închise.

În Germania, târgurile sunt deschise doar în unele oraşe, dar nemţii nu au făcut rabat de la decoraţiuni. Peste 140.000 de lumini au fost folosite pentru a ilumina cartierul comercial destinat turiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Spaniolii au uitat de regulile pandemiei. Mii de oamenii au dat năvală în centrul Madridului pentru a asista la aprinderea luminiţelor de Crăciun