Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cățeii fără inhibiții poartă pijama

Dacă doriţi ca micul dumneavoastră companion să doarmă liniştit noaptea, este obligatoriu să-i luaţi o pijama confortabilă. Desigur, un rol important în alegerea vestimentaţiei îl are culoarea blănii căţeluşului

de Redactia Observator

la 21.01.2015 , 20:46

Dacă doriţi ca micul dumneavoastră companion să doarmă liniştit noaptea, este obligatoriu să-i luaţi o pijama confortabilă. Desigur, un rol important în alegerea vestimentaţiei îl are culoarea blănii căţeluşului

Iar aceasta poate fi pusă în valoare de o pijama cu brotăcei. Ce legătură are câinele cu brotăceii? Niciuna. În afara faptului că îi face pe toţi cei care îl văd să leşine de râs. Oricum, modelul nostru lătrător nu pare deranjat să alerge prin parc îmbrăcat în respectiva oroare bleu, cu verde şi roz fluorescent.

În cazul în care câinele are, totuşi, o problemă cu brotăceii, îi puteţi oferi o pijama galbenă cu elefănţei. Aceasta are şi o curea cu fundiţă, pentru a sublinia talia animalului. Însă, dacă aţi ambalat bietul animal în respectiva creaţie şi vedeţi că nu se mişcă din loc, înseamnă că ori are alergie la galben, ori elefănţeii atârnă prea greu. Deci renunţaţi la idee.

Vezi și

Poate animăluţul preferă o pijama roz, cu amprente de lăbuţe fuchsia. Vestimentaţia poate fi adoptată de orice câine optimist, care nu dă doi bani pe ce spun cei din jur. Deşi. În fine, să trecem la următoarea şi ultima pijama, care are mai puţin roz, dar o grămadă de buline. Singura problemă pe care ar putea-o avea câinele dumneavoastră, ar fi guleraşul care chiar nu este în tendinţe. În rest, bulinele nu fac decât să-i scoată în evidenţă personalitatea.

Oricum, dacă ar exista un Facebook al câinilor, modelul nostru canin ar avea - în mod sigur - la poza de profil fotografia unui Rotweiller. Altfel nu ar avea nicio şansă să-şi întemeieze o familie cu o căţeluşă de aceleaşi dimensiuni. Plus că ar ajunge de râsul planetei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Ştiri externe » SPECIAL! Cățeii fără inhibiții poartă pijama