Antena Meniu Search
x

Special! Fata care devine în fiecare zi băiat

În trei ani, şi-a făcut peste 1.400 de selfie-uri! Nu pentru a arăta unde se află, nu pentru a se lăuda cu noile sale haine, ci pentru a demonstra cum se poate transforma o fată într-un băiat.

Vezi și

 În trei ani, şi-a făcut peste 1.400 de selfie-uri! Nu pentru a arăta unde se află, nu pentru a se lăuda cu noile sale haine, ci pentru a demonstra cum se poate transforma o fată într-un băiat.

Este, aparent, genul acela de poveste care îi face pe mulţi să exclame: "Clar, avem de-a face cu o persoană care are probleme psihice!" Dar nu este nicidecum aşa. Jamie şi-a dorit din copilărie să fie băiat, iar familia lui a realizat acest lucru. Aşa că l-a susţinut din prima clipă în care a anunţat că doreşte să devină transgender. Cum îi va fi viaţa de acum înainte, nimeni nu poate şti.

Avea doar 4 ani, când a declarat că vrea să fie băiat. La 8 ani, s-a tuns singur, după care şi-a întrebat mama dacă seamănă cu un băiat sau trebuie să-şi taie părul şi mai scurt. Cu trecerea timpului, totul a devenit cât se poate de clar. Aşa că, imediat cum a împlinit 18 ani, susţinut de familie, Jamie a făcut primul pas spre trasformarea totală.

În prima lună, transformările nu au fost vizibile. Doar vocea i se mai îngroşase.

După 3 luni, lucrurile au început să se schimbe. Jamie câştigase în greutate, iar vocea aceea scârţâită - de puber - se fixase într-un registru mai grav. De asemenea, structura osoasă a feţei începuse să se modifice. Nu mult, dar vizibil. După 5 luni, Jamie a început să aibă păr corporal, în zone specifice bărbaţilor. Iar după o jumătate de an de la începerea tratamentului cu testosteron a suferit o mastectomie, urmată de o remodelare a pieptului.

Nimeni nu mai putea să-l mai confunde pe Jamie cu o fată. Mai ales dacă se îmbrăca la costum, cu cravată. Singura problemă era că nu începuse să-i crească părul facial. S-a întâmplat, însă, după 2 ani şi ceva de tratament, când putea deja să se laude cu o frumoasă mustaţă de adolescent.

Avea barbă, avea mustaţă, deci tratamentul se aproapia de sfârşit. În plus, se putea afişa oricând cu iubita lui, care i-a fost alături pe toată perioada acestei transformări. Şi nu doar ea, ci şi familia ei, deşi - în primă instanţă - mama şi tatăl fetei nu au putut înţelege cum e posibil ca cea mai bună prietenă a sa din liceu să-i devină iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Special! Fata care devine în fiecare zi băiat