Antena Meniu Search
x

Video Speculaţii despre sănătatea lui Kate Middleton, după scandalul fotografiei editate. Prinţesa a fost comparată cu regretata sa soacră

Scandalul fotografiei editate de prinţesa Kate a ajuns până la Casa Albă. Oficialii de la Washington au precizat că Statele Unite nu obişnuiesc să modifice fotografiile preşedintelui Joe Biden înainte de publicare. După scuzele publice, experţii regali susţin că prinţesa de Wales ar fi într-o stare fizică şi psihică extrem de fragilă. 

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 21:40

Vezi și

Scandalul regal a fost pomenit la Casa Albă. Purtătoarea de cuvânt a administrației Biden a fost întrebată la o conferinţă de presă dacă fotografiile președintelui, vicepreședintelui sau ale primei doamne a Statelor Unite sunt vreodată modificate înainte de a fi publicate. 

Oficialii de la Washington i-au urat însănătoșire grabnică Prinţesei de Wales. 

Între timp, însă, situaţia la curtea regală devine tot mai tensionată, iar experţii regali se tem că scandalul fotografiilor ar putea afecta starea de sănătate a lui Kate, şi aşa precară. 

Jennie Bond, corespondent regal: Nu se întâmplă nimic sinistru aici. Biata femeie a fost surprinsă într-o încercare de a edita o fotografie. Acum a fost pusă la perete și cred că suntem în pericol să comitem bullying asupra ei. 

Pe acelaşi subiect

Speculaţii pe internet despre starea Prinţesei

După ce au văzut imaginile în care prinţesa şi prinţul de Wales părăseau Castelul Windsor la începutul acestei săptămâni, fanii familiei regale britanice au comparat-o pe Kate cu regretata sa soacră, prinţesa Diana, care a fost surprinsă într-o ipostază asemănătoare în 1992.

Internauţii acuză Palatul Buckingham că nu a protejat-o deloc pe Kate în timp ce se recuperează după intervenţia chirurgicală suferită în ianuarie. În loc să oprească teoriile conspiraţiei apărute în spaţiul public, au înrăutăţit situaţia. Reţele de socializare sunt pline de speculaţii cum că Palatul ar fi folosit o dublură care să-i ţină locul lui Kate.

La Palatul Buckingham, regina Camila încearcă să preia cât mai multe dintre îndatoririle regale. Ieri a găzduit şi o recepție de Ziua Internațională a Femeii, în cadrul căreia i-a fost dăruită o păpuşă Barbie cu chipul ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Speculaţii despre sănătatea lui Kate Middleton, după scandalul fotografiei editate. Prinţesa a fost comparată cu regretata sa soacră