Antena Meniu Search
x

Unde a fost văzută Prinţesa Kate, după scandalul pozei trucate. Nu l-a însoţit pe William la slujba de Ziua Commonwealthului

Kate Middleton este în mijlocul unui scandal uriaş în Marea Britanie. Prinţesa de Wales a prezentat scuze publice după ce a postat o fotografie modificată în Photoshop pe conturile oficiale ale familiei regale. Poza ar fi trebuit să liniştească publicul după operaţia suferită în luna ianuarie, dar a avut efect invers. Marile agenţii de presă au retras fotografia din circulaţie. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 08:45

Fotografia de la care a pornit controversa, care a fost publicată duminică, o arată pe Kate alături de cei trei copii. Este prima poză oficială după operaţia abdominală a Prinţesei şi a fost făcută de Prinţul William. Marile agenţii de presă au preluat-o şi au distribuit-o în lumea întreagă, dar câteva ore mai târziu au retras-o pentru că modificările nu se ridică la standardele editoriale.

Laura Bundock, jurnalistă: Nu ştim ce înseamnă exact "modificarea" imaginii. Nu ştim cât din fotografie nu este original. Poate fi un filtru, pot fi ajustări, nu ştim.

La o analiză atentă a fotografiei, se vede că mâneca de la puloverul Prinţesei Charlotte nu se aliniază cu mâna. De asemenea, mâna dreaptă a lui Kate este blurată, la fel şi degetul mare al Prinţului Louis. Iar fermoarul de la bluza lui Kate nu este aliniat în partea de sus cu cea de jos. 

După apariţia scandalului, Kate a fost forţată să vină cu o explicaţie. "La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Vreau să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am distribuit-o ieri".

Pe acelaşi subiect

Mulţi britanici se întreabă acum dacă pot avea încredere în informaţiile care vor veni pe viitor legate de starea ei de sănătate.

Kate Mansey, jurnalistă: Ar fi trebuit să fie o fotografie de liniştire, nu? Prima imagine publică pe care am avut-o cu Prinţesa de Wales. Pare că a avut un efect invers şi asta într-un mod spectaculos.

În ultimul timp, au apărut tot mai multe zvonuri că starea ei de sănătate nu e deloc una bună, după operaţia abdominală suferită. Ieri, viitoarea regină a Marii Britanii a fost fotografiată alături de prinţul William într-o maşină, când plecau de la Palatul Windsor. El a mers la slujbă, iar ea, a avut o întâlnire privată.

Scandalul a eclipsat discursul regelui Charles

Scandalul a reuşit să eclipseze discursul pe care Regele Charles l-a adresat delegaţiilor străine prezente la Londra cu ocazia Zilei Commonwealthului. "Pentru Palatul Buckingham probabil nu este o situaţie ideală. Azi este un moment în care atenţia merge către Commonwealth, este sărbătorit pentru ceea ce face într-o lume plină de încercări şi provocări".

În ianuarie, şi Regele Charles a fost internat pentru o intervenţie la prostată. Atunci medicii i-au descoperit şi un cancer pentru care monarhul primeşte tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Unde a fost văzută Prinţesa Kate, după scandalul pozei trucate. Nu l-a însoţit pe William la slujba de Ziua Commonwealthului