Antena Meniu Search
x

"Spiderman" l-a întâlnit pe Papa Francisc, la Vatican. Super-eroul i-a oferit suveranului pontif o mască specială

Surpriză la audienţa săptămânală a Papei Francisc, care se ţine în fiecare miercuri. Un personaj inedit a atras toată atenţia. Spiderman a apărut în mijlocul mulţimii şi i-a oferit suveranului pontif o mască specială. 

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 09:29

Vezi și

Faţă în faţă, Papa şi Omul Păianjen au zâmbit, au schimbat câteva vorbe, iar Suveranul a primit chiar şi un cadou - propria mască de super-erou. Întâlnirea a fost scurtă, dar cei doi s-au înţeles excelent. 

Mattia Villardita, spiderman: A fost foarte emoţionant pentru că Papa Francisc a înţeles imediat misiunea mea. I-am dat o mască pe care nu o mai folosesc, ca semn pentru a-i spune că prin aceşti ochi, eu văd zilnic durerea copiilor bolnavi din spitale. I-am cerut să se roage pentru ei şi pentru familiile lor. 

Sub costumul iubitului super-erou se află Mattia Villardita, un italian de 27 de ani care face voluntariat în spitalele de copii. Superputerea lui este aceea că poate să îi facă pe cei mici să zâmbească şi să uite de suferinţă. Însuşirea identităţii Omului Păinjen nu este întâmplătoare. La fel ca el, Spideman este un personaj care salva oamenii aflaţi în situaţii dificile. 

Vizita lui Spiderman la Vatican s-a încheiat cu o mulţime de fotografii alături de copiii şi credincioşii veniţi la audienţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Spiderman" l-a întâlnit pe Papa Francisc, la Vatican. Super-eroul i-a oferit suveranului pontif o mască specială