Antena Meniu Search
x

Stare de asediu în Bruxelles. Pentru a treia zi consecutiv, şcolile, universităţile, muzeele, dar şi metroul rămân închise

Operaţiunea antiteroristă de amploare din Bruxelles s-a încheiat azi-noapte, însă fără capturarea celui mai căutat terorist, Salah Abdelslam. Au fost arestate totuşi 16 persoane care sunt, în prezent, interogate. Poliţiştii cred că Salah, care este belgian, se ascunde chiar la Bruxelles.

Vezi și

 Operaţiunea antiteroristă de amploare din Bruxelles s-a încheiat azi-noapte, însă fără capturarea celui mai căutat terorist, Salah Abdelslam. Au fost arestate totuşi 16 persoane care sunt, în prezent, interogate. Poliţiştii cred că Salah, care este belgian, se ascunde chiar la Bruxelles şi ar putea detona, oricând, o bombă pe care o poartă asupra sa. Tocmai de aceea, în Bruxelles, astăzi se menţine starea de asediu şi sunt închise scolile, universităţile, muzeele dar şi metroul. Potrivit presei belgiene, Salah Abdeslam a fost văzut ultima oară în Liege, şi ar fi reuşit să se urce la bordul unui avion cu destinaţia Germania.

Cinci ore a durat azi-noapte operaţiunea antiteroristă. Una fără precedent, iniţiată de autorităţile belgiene în mai multe zone din Bruxelles dar şi în oraşul Charleroi. Printre cei 16 arestaţi NU se află însă şi suspectul-cheie în atacurile de la Paris, care este căutat de 10 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Stare de asediu în Bruxelles. Pentru a treia zi consecutiv, şcolile, universităţile, muzeele, dar şi metroul rămân închise