Antena Meniu Search
x

SUA: Primarul unui orasel din Minnesota are doar 4 ani

Are doar patru ani, insa este deja la al doilea mandat de primar! Se poate mandri cu asta un copil din statul american Minnesota. In ciuda varstei fragede, edilul are planuri mari

Vezi și

Robert Tufts este atat de indragit incat a castigat un nou mandat de primar in oraselul Dorset, desi nici macar nu a inceput gradinita. Daca prima data a ajuns primar printr-o loterie, acum a fost nevoit sa castige un scrutin cat se poate de serios.

Cei 28 de localnici au putut vota de mai multe ori, dar pentru fiecare buletin introdus in urna au platit cate un dolar. “A primit foarte multe voturi. Toti cei cu care am vorbit ne-au spus sa nu ne ingrijoram ca deja au votat pentru el”, a spus mama baiatului. In total s-au adunat 750 de voturi. Iar cele mai multe au fost pentru Robert.

Atitudinea sa cu privire la inghetata si alte lucruri de acest gen este greu de combatut. In al doilea mandat, Robert are obiective mai importante. Vrea sa adune fonduri pentru o organizatie non-guvernamentala si pentru o noua tablita de "Bun-venit" pentru orasul sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » SUA: Primarul unui orasel din Minnesota are doar 4 ani