Antena Meniu Search
x

Sudanez, împuşcat de 20 de ori după ce a ameninţat cu un cuţit de măcelar mai mulţi poliţişti, într-o staţie de tramvai din Paris

Un bărbat de naţionalitate sudaneză care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, i-a ameninţat cu un cuţit de măcelar pe poliţişti în Paris a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, informează AFP şi EFE.

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 14:14

Sudanez de 40 de ani, împuşcat de 20 de ori după ce a ameninţat un cuţit de măcelărie mai mulţi poliţşti, într-o staţie de tramvai din Paris
Sudanez de 40 de ani, împuşcat de 20 de ori după ce a ameninţat un cuţit de măcelărie mai mulţi poliţşti, într-o staţie de tramvai din Paris - Shutterstock

Surse din cadrul Parchetului au confirmat informaţia dezvăluită de site-ul Actu17 şi de Le Parisien, potrivit cărora individul, născut în ianuarie 1984, nu avea antecedente penale în Franţa.

Actu17 a explicat că totul a început în jurul orei 3:00 dimineaţa la staţia de tramvai Butte du Chapeau Rouge din arondismentul 19, în nord-estul capitalei Franţei, când din motive necunoscute bărbatul a început să se ia la ceartă cu o persoană pe care o abordase, a scuipat-o şi a ameninţat-o cu cuţitul pe care-l ţinea ascuns sub haină.

O victimă a reuşit să scape din mâinile individului

Victima acelui atac a reuşit să scape şi i-a povestit ce s-a întâmplat unui bărbat cu care s-a intersectat şi care s-a dovedit a fi angajat al entităţii de transport metropolitan RATP.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au fost alertaţi rapid, iar la faţa locului au sosit patru agenţi din cadrul brigadei anti-criminalitate care i-au ordonat individului să arunce arma.

Atacatorul a făcut faţă pistolului cu electroşocuri

La faţa locului au sosit mai mulţi poliţişti care au încercat să-l reţină pe bărbat, dar el s-a năpustit asupra lor, moment în care patru agenţi au deschis focul şi l-au împuşcat de douăzeci de ori. Poliţiştii au tras abia după ce au folosit în zadar un pistol cu electroşocuri, potrivit parchetului, care a deschis o anchetă.

Serviciile de urgenţă i-au acordat bărbatului primul ajutor, dar nu au reuşit să-l resusciteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Sudanez, împuşcat de 20 de ori după ce a ameninţat cu un cuţit de măcelar mai mulţi poliţişti, într-o staţie de tramvai din Paris