Antena Meniu Search
x

Sute de tone de vin roşu s-au scurs într-un pârâu, după ce un rezervor s-a spart

Peste 360 tone de vin roşu Cabernet Sauvignon s-au scurs într-un pârâu, după ce un rezervor de depozitare dintr-o cramă s-a spart, în Sonoma, California.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 15:08

Sute de tone de vin roşu s-au scurs într-un pârâu
Sute de tone de vin roşu s-au scurs într-un pârâu, în California - Profimedia Images / Ilustraţie

Peste 360 tone de vin roşu Cabernet Sauvignon s-au scurs într-un pârâu, după ce un rezervor de depozitare dintr-o cramă s-a spart, în Sonoma, California.

Vinul, suficient cât să umple mai bine de 500.000 de sticle, s-a scurs într-un pârâu din apropierea cramei Rodney Strong, după ce un rezervor uriaş s-a spart.

Totul s-a întâmplat miercuri, iar ulterior întreaga cantitate de vin roşu, respectiv 97.000 de galoane (aproximativ 367.000 litri) a ajuns în pârâu, apa căpătând o culoare roşiatică.

Autorităţile din Sonoma County (California, Statele Unite ale Americii) au anunţat că o anchetă a fost declanşată pentru a afla dacă există efecte negative asupra ecosistemului pârâului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, apa în care s-au scurs cele 360 tone de vin roşu era folosită de companiile de apă din ţinutul Sonoma pentru a alimenta mai multe oraşe, notează latimes.com.

Potrivit jurnaliştilor americani, compania care deţine crama a început deja operaţiunea de depoluare a pârâului şi chiar au ridicat un baraj pentru a împiedica 'râul de vin' să se extindă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Sute de tone de vin roşu s-au scurs într-un pârâu, după ce un rezervor s-a spart