Antena Meniu Search
x

Un curier riscă 18 ani de puşcărie pentru că a scuipat pe o pizza, înainte de a o livra clientului (Video)

Un curier care livra pizza unui client, la domiciliu, riscă mulţi ani de puşcărie, după ce procurorul de caz a cerut o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru că tânărul a scuipat pe pizza clientului înainte de livrare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.01.2020, 14:45

Curierul care a livrat pizza unui client, pasibil de 18 ani de puşcărie
Un livrator de pizza riscă 18 ani de puşcărie - Captura Video / Youtube

Un curier care livra pizza unui client, la domiciliu, riscă mulţi ani de puşcărie, după ce procurorul de caz a cerut o pedeapsă de 18 ani de închisoare pentru că tânărul a scuipat pe pizza clientului înainte de livrare.

Burak S., curierul unei pizzerii din Turcia, riscă 18 ani de puşcărie, după ce a scuipat pe pizza clientului, iar gestul său a fost înregistrat de camerele video montate în blocul unde a făcut livrarea.

18 ani de puşcărie pentru că a scuipat pe pizza clientului

Un procuror turc a cerut o condamnare de până la 18 ani pentru un curier care trebuia să livreze o pizza, dar a scuipat în cutie înainte de a o preda clientului, informează presa turcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul, care s-a întâmplat în centrul orașului Eskisehir, a fost surprins de o cameră de securitate din blocul de apartamente unde locuia clientul, potrivit agenției de știri DHA.

Pe filmare apare curierul, identificat ca Burak S., scuipând pe pizza și înregistrânu-şi gestul cu telefonul său mobil. Motivul pentru care a făcut aşa ceva a rămas necunoscut.

El a fost deja amendat cu 600 de euro pentru că a pus în pericol sănătatea unui client, iar procurorii caută acum o pedeapsă de închisoare de lungă durată pentru „otrăvirea alimentelor”, a informat DHA.

Proprietarul clădirii de apartamente a alertat proprietarul după ce a vizionat înregistrările, provocând plângerea penală.

Chiar și în conformitate cu standardele judiciare dure ale Turciei, sentința solicitată este una foarte grea, având în vedere că pedeapsa pentru apartenență la o organizație teroristă armatăeste de până la 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un curier riscă 18 ani de puşcărie pentru că a scuipat pe o pizza, înainte de a o livra clientului (Video)