Antena Meniu Search
x

A plecat în vacanţă pentru a sărbători logodna cu viitoarea soţie, dar a murit înecat: “Mi-a spus că mă iubeşte şi că se întoarce imediat”

Trebuia să fie una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa lor. Se logodiseră de curând şi voiau să sărbătorească fericitul eveniment printr-o excursie cu mai mulţi prieteni. Totul s-a terminat însă cu o tragedie, după ce tânărul s-a înecat în mare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.09.2020, 13:53

Larissa Campos şi Joao Guilherme Torres Fadini
Tânărul proaspăt logodit a murit înecat, sub ochii iubitei sale - Facebook / Larissa Campos
  • Şi-au făcut o fotografie împreună apoi a intrat în apă.
  • Tânărul de 25 de ani nu s-a mai întors la mal.

La câteva clipe după ce s-au fotografiat împreună, Joao Guilherme Torres Fadini a plonjat în ape pentru o cursă cu prietenii, dar a dispărut sub ochii logodnicei sale la barajul Itupararanga, în Brazilia.

Omul de afaceri brazilian Joao Guilherme Torres Fadini, în vârstă de 24 de ani, și logodnica sa Larissa Campos, în vârstă de 25 de ani, își sărbătoreau logodna cu prietenii la barajul Itupararanga, în regiunea Sorocaba din statul brazilian Sao Paulo.

Şi-au făcut o fotografie împreună pentru a avea o amintire, apoi Joao a intrat în apă cu mai mulţi prieteni pentru o cursă de înot. Din cauza curenţilor puternici, tânărul nu a mai ieşit la suprafaţă.

Logodnica sa, Larissa, a povestit cu durere despre ultimele clipe petrecute împreună: "M-a sărutat pe frunte cu doar câteva momente înainte. După sărut şi-a scos cămaşa şi a intrat în apă împreună cu prietenii noştri. Mi-a cerut să îl aştept şi a spus că mă iubeşte. Au început apoi o cursă de înot, dar aproape toată lumea renunţase la un momentdat. A rămas doar el şi cumnatul meu Gabriel.”

În timp ce înaintau printre valuri, Torres a dispărut brusc sub apă. Prietenii l-au căutat cu disperare până în momentul în care au sosit echipajele de salvare cu scafandri şi bărci.

“Am căutat peste tot, peste tot, dar fără succes. La aproape o oră şi jumătate de la sosirea salvării, scafandrii i-au găsit trupul” a adăugat, logodnica tânărului.

Torres Fadini spusese în nenumărate rânduri că era nerăbdător să întemeieze o familie cu Larissa Campos şi aranjase ca data nunţii să fie în luna Mai.

“Tot ce am visat vreodată a fost el. Acum, tot ce mi-a rămas sunt amintiri despre ceea ce am trăim împreună. Ne-am iubit împreună şi am iubit viaţa împreună. Suntem toţi în stare de şoc, dar avem speranţa că ne va veghea şi va avea grijă de noi” a spus Larissa Campos.

Potrivit Mirror, cuplul plănuise o vacanţă în jurul Clumbiei în 2021 pentru luna de miere, după ce aveau să se căsătorească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A plecat în vacanţă pentru a sărbători logodna cu viitoarea soţie, dar a murit înecat: “Mi-a spus că mă iubeşte şi că se întoarce imediat”