Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani a murit pe teren în timp ce se juca fotbal cu prietenii: "S-a întâmplat totul brusc, ne va lipsi teribil"

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 23 de ani care a murit în timp ce se juca fotbal cu prietenii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.08.2020, 13:56

Alfie era student la istorie şi literatura engleză
Tânărul a murit în timp ce se juca fotbal - Gofundme.com
  • Vestea morţii sale a devastat întreaga familie.
  • A fost deschisă o strângere de fonduri.

Alfie Brown studia istorie și literatură engleză la Universitatea din Birmingham și se întorsese acasă, în vizită la părinţii săi în Dulwich, Londra. Plănuia să petreacă un timp alături de familie şi prieteni.

Tânărul de 23 de ani a vrut să participe la un meci de fotbal alături de câţiva colegi apropiaţi de la şcoală. În timpul partidei s-a prăbuşit inexplicabil pe teren, în faţa prietenilor săi. A fost dus de urgenţă la Spitalul Kings College, însă a murit la scurt timp. Suferite un stop cardiac.

Vestea morţii sale a devastat întreaga familie.

“Alfie era fratele meu mai mic şi avea o afecţiune cardiacă. Cu toate acestea s-a întâmplat totul brusc şi neaşteptat. Juca fotbal cu prietenii când a murit. Ne va lipsi teribil” a declarat sora sa, Carly Brown.

Apropiaţii au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să publice o carte la care a lucrat Alfie până în momentul în care şi-a pierdut viaţa.

“Studia la Universitatea din Birmingham pentru a-şi termina studiile în istorie şi literatură engleză, dorind ulterior să continue cu adevărata sa pasiune, scrisul. Încă de la 10 ani Alfie îşi dorea să devină scriitor. Lucra la un roman fantastic iar cu această strângere de fonduri ne dorim să îi îndeplinim într-un final dorinţa de a publica una din operele sale. El a plecat prea devreme, dar putem păstra astfel imaginaţia sa bogată în jurul nostru pentru totdeauna” a mai adăugat Carly, sora tânărului.

Potrivit Mirror, cu banii rămaşi din strângerea de fonduri, familia îşi doreşte să sprijine alte două organizaţii caritabile şi vor să contribuie la susţinerea tinerilor cu afecţiuni cardiace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 23 de ani a murit pe teren în timp ce se juca fotbal cu prietenii: "S-a întâmplat totul brusc, ne va lipsi teribil"