Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără creştină ucisă de familia unui musulman, pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie, ea fiind deja logodită cu un alt bărbat

O femeie creștină a fost împușcată mortal, pentru respingerea unei cereri de căsătorie venită din partea familiei unui pakistanez musulman. Bărbatul nu a putut să accepte că femeia era îndrăgostită de un alt bărbat, cu care era şi logodită.

de Cristian Ionescu

la 06.12.2020 , 16:59

Tânără ucisă pentru că nu a fost de acord să se căsătorească cu un pakistanez - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Poliţiştii pakistanezi au anunţat că au arestat un bărbat, în timp ce au demarat precheziţii la locuinţele părinţilor acestuia. Mama bărbatului ar fi trimis cererea de căsătorie, dar părinții tinerei au refuzat, întrucât urma să se căsătorească cu un alt bărbat.

Tânăra a fost urmărită şi apoi împuşcată mortal pe autostradă, în timp ce era în maşină cu logodnicul său, scrie indiatimes.com.

Un caz similar a avut loc luna trecută, când o fată creştină Arzoo Raja, a fost răpită, forțată să se convertească la islam și apoi să se căsătorească cu un musulman în vârstă de 44 de ani din Karachi.

Articolul continuă după reclamă

În multe cazuri, fetele răpite sunt forțate să se convertească la islam, pentru a face căsătoriile lor legale, în conformitate cu legea pakistaneză.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Tânără creştină ucisă de familia unui musulman, pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie, ea fiind deja logodită cu un alt bărbat