Antena Meniu Search
x

Tânăra găsită moartă într-un parc din SUA a fost bătută de logodnic cu câteva zile înainte de dispariție. Poliția nu-l mai găsește pe bărbat

Noi detalii șocante apar în cazul tinerei, în vârstă de 22 de ani, dată dispărută pe 11 septembrie, în timpul unei călătorii cu iubitul ei prin SUA. Înregistrarea unui apel la numărul de urgenţe 911 arată că Gabby Petito și logodnicul ei Brian Laundrie se luptau pe o stradă din Utah și un martor a chemat autoritățile pentru a raporta incidentul.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 15:08

Vezi și

Un cadavru despre care se suspectează că este cel al lui Gabby Petito a fost găsit duminică într-o zonă din Parcul Naţional Wyoming. Legiştii din North Port, Florida, vor efectua marţi autopsia asupra cadavrului pentru a stabili dacă este vorba de Gabby Petito. Pe 12 august, cu o lună înainte de a fi dată dispărută, Gabby Petito a fost bătută de iubitul ei Brian pe o stradă din orașul Moab din Utah. Un martor care a văzut scenele a sunat la poliție. Polițiștii au oprit mașina cuplului la scurt timp după ce au primit apelul la 911, dar incidentul nu a fost considerat suficient de grav pentru ca Brian să fie pus sub acuzare. 

Înregistrarea apelului, obținută de Fox News, îl descrie pe Laundrie drept agresor. „Aș dori să raportez o dispută domestică. Domnul a pălmuit-o pe fată ... au fugit pe trotuar, a continuat să o lovească și apoi au plecat cu mașina”, spune apelantul în înregistrarea audio de 49 de secunde. Poliția a filmat cu un bodycam interacțiunea cu cuplul. Pe filmarea agenților se vede că tânăra plânge și este tulburată. Un agent i-a spus că este într-o relație ”toxică”, dar nu a dorit să depună plângere. Gabby Petito le-a spus atunci polițiștilor că logodnicul ei o critica și spunea că nu va reuși să aibă succes cu blogul de călătorie.

Povestea fetei ţine Statele Unite în suspans. Acum, anchetatorii se concentrează asupra iubitului ei, Brian, dispărut şi el de o săptămână de acasă. Tânărul nu a mai fost găsit la 3 zile după ce familia fetei a dat-o dispărută. În momentul de față, poliția consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă”, dar nu este acuzat de nicio infracțiune.

Luni, agenți FBI au percheziționat casa familiei lui Brian, din Florida, de unde au ridicat mai multe obiecte, potrivit CNN. Anchetatorii au obținut, de asemenea, un mandat de percheziție pentru un hard disk extern găsit în mașina cuplului săptămâna trecută.

Pe acelaşi subiect

Petito a trimis mai multe mesaje text și a purtat multe discuții cu mama ei pe telefonul mobil. În timpul acelor conversații, „părea că existe din ce în ce mai multă tensiune între ea și Laundrie”, relatează CNN.

Pe 27 august, mama lui Petito a primit ultimul mesaj de la fiica ei, pe care l-a numit ”ciudat”. „Poți să-l ajuți pe Stan, tot primesc mesajele vocale și apelurile pierdute” - era textul primit de mamă. Aceasta a povestit poliției că Gabby nu se referea niciodată la bunicul ei cu apelativul Stan. După acest mesaj, telefonul lui Petito nu a mai putut fi contactat și nici nu a mai postat ceva pe rețelele sociale despre călătoria lor. Un alt text a venit pe 30 august cu mesajul „Fără semnal în Yosemite”, dar familia ei se îndoiește că a fost scris de ea.

Cazul a generat un interes uriaș în SUA, presa acoperind pe larg fiecare detaliu. Laundrie a refuzat să vorbească cu poliția, lăsând autoritățile neputincioase în ancheta lor.

Cuplul a plecat în iulie într-o călătorie cu maşina (o utilitară Ford) prin ţară, care urma să dureze 4 luni. Cei doi împărtăşeau pe conturile de socializare tot ceea ce făceau. Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuiește în New York, a raportat-o ​​dispărută. Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informație. „Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere", a spus familia tinerei. Misterele din jurul acestui caz îi țin pe americani cu sufletul la gură. Mulți indivizi care călătoreau și ei prin țară și care și-au adus aminte că i-au filmat pe Gabby și iubitul ei sau au surprins în imagini utilitara lor s-au oferit să ajute poliția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânăra găsită moartă într-un parc din SUA a fost bătută de logodnic cu câteva zile înainte de dispariție. Poliția nu-l mai găsește pe bărbat