Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trupul neînsufleţit al tinerei dispărute în timp ce călătorea cu logodnicul ei, găsit într-un parc din SUA. Bărbatul este de negăsit, familia îl suspectează pentru crimă

Noi informaţii tulburătoare ies la iveală în cazul tinerei influenceriţe, urmărită de sute de mii de persoane pe Instagram, care a dispărut fără urmă în timp ce călătorea prin ţară cu iubitul ei. Un cadavru care se potriveşte descrierii lui Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit de poliţişti într-un parc naţional din statul american Wyoming. Familia nu mai primise nicio veste de la ea de la finalul lunii august, iar toate indiciile anchetatorilor îl fac pe partenerul acesteia principalul suspect.

De Larisa Andreescu la 20.09.2021, 10:41

"După cum își poate imagina fiecare părinte, este un moment incredibil de dificil pentru familia ei", a declarat agentul FBI Charles Jones, în cadrul unei conferinţe de presă, cu ochii în lacrimi. "Cauza morții nu a fost stabilită", a adăugat el.

Iubitul lui Gabby Petito, principalul suspect în cazul morţii tinerei

Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, plecase în iunie 2021 împreună cu logodnicul ei, Brian Laundrie, să viziteze mai multe oraşe din SUA. Cei doi filmau vloguri de călătorie pe care le postau apoi pe contul ei de Instagram, unde era urmărită de 260.000 de oameni. Într-unul dintre videoclipurile postate pe Youtube, care a strâns 2.3 milioane de vizualizări, cei doi păreau fericiţi, sărutându-se şi alergând pe plajă. Familia nu mai primise nicio veste de la ea de la finalul lunii august, însă au decis iniţial să nu se alarmeze şi să aştepte să fie contactaţi de aceasta. După o lună de călătorie, la data de 1 septembrie, Laundrie s-a întors acasă în Florida cu duba albă a cuplului, dar fără iubita şi logodnica lui. În data de 11 septembrie au hotărât să anunțe dispariţia fetei şi să ceară ajutorul autorităţilor.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au crezut de la bun început că logodnicul ei și familia băiatului ascund informații esențiale legate de dispariția lui Gabby, refuzând însă să ajute poliţia.

„Cred că Brian știe ce s-a întâmplat. Cred că oamenii din jurul lui Brian pot avea și ei informații și îi rugăm pe acei oameni să se prezinte. Oferiți-ne informațiile de care avem nevoie pentru a o găsi pe Gabby și pentru a o reuni cu familia ei”, a spus Todd Garrison, șeful poliției din North Port, Florida, în timpul căutărilor.

Familia fetei l-a acuzat de asemenea pe tânăr, fiind siguri că acesta ascunde mai multe lucruri în ceea ce priveşte dispriţia lui Gabby, dar „se ascunde în spatele” avocatului său. ”A crescut cu Gabby, au mers împreună la școală. Nu sunt străini. Se cunosc de multă vreme. Ea este dragostea vieții tale. A apărut pe rețelele de socializare. Ai postat pe conturile tale. Dacă este adevărat, atunci fă ceea ce trebuie. Trebuie să o faci acum. Nu mai aștepta", a spus tatăl vitreg al tinerei, îndemnându-l să recunoască ce s-a întâmplat cu adevărat.

Brian Laundrie a fost declarat „persoană de interes” în acest caz, dar nu a fost acuzat de vreo infracțiune. El a refuzat să vorbească cu poliția și a dispărut câteva zile mai târziu. Vineri, anchetatorii s-au declarat „frustraţi” de evoluţia ciudată a cazului, menţionând că familia bărbatului nu a mai auzit nimic de el de câteva zile. Mai multe echipaje au participat la o amplă misiune de căutare, cercetând rezervaţia sălbatică de 25.000 de acri din Florida cu câini de poliţie şi drone, dar fără rezultat.

Potrivit BBC, FBI a spus că, deși analizele medico-legale încă nu „confirmă 100%” că rămășițele umane erau cele ale tinerei, acestea sunt în concordanță cu descrierea ei. Tatăl fetei, Joseph, a postat pe Twitter o fotografie a fiicei sale, având în spate aripi de înger, la scurt timp după conferința de presă, alături de mesajul “Gabby Petito a atins lumea”.

Rudele lui Brian a făcut o declaraţie prin intermediul avocatului lor, spunând: "Știrile despre Gabby Petito sunt sfâșietoare. Familia Laundrie se roagă pentru Gabby și familia ei". Mii de comentarii au fost lăsate pe paginile de Instagram ale cuplului, iar protestatarii s-au adunat vineri în fața casei familiei Laundrie, strigând „unde este Gabby?”

La conferința de presă de duminică seara, domnul Jones a spus că sfaturile primite de poliție de la public au fost „remarcabile” și a reînnoit apelul pentru ca oricine are informații să vină.

Cu două săptămâni înainte ca Petito să dispară, pe 12 august, poliția din orașul Moab din sudul Utah ar fi fost solicitată în urma unui apel de urgenţă privind violenţa domestică între cei doi iubiţi. Tânăra ar fi fost filmată cu camera de corp în timp ce plângea şi le vorbea ofiţerilor despre sănătatea ei mintală, recunoscându-le că se ceartă foarte des cu partenerul ei.

Totuşi, când au fost abordați de polițiști, „atât bărbatul, cât și femeia au raportat că sunt îndrăgostiți și logodiți și nu au dorit ca vreunul dintre ei să fie pus sub acuzare pentru vreo agresiune”, a declarat ofițerul de poliție Eric Pratt. Ofițerii le-au recomandat să petreacă noaptea separat, dar nu au depus niciun fel de acuzație. Nu se știe încă ce s-a întâmplat ulterior între cei doi după acel eveniment.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Trupul neînsufleţit al tinerei dispărute în timp ce călătorea cu logodnicul ei, găsit într-un parc din SUA. Bărbatul este de negăsit, familia îl suspectează pentru crimă

Breaking News

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul