Antena Meniu Search
x

Video Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie în Franța. A fost înjunghiată într-un apartament din Amiens, închiriat prin Airbnb

O tânără româncă de 31 de ani, a fost găsită moartă, în Amiens, Franța. Descoperirea macabră a avut loc joi seară, 30 noiembrie, într-un apartament închiriat prin Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine. Autoritățile sunt în căutarea criminalului, care este încă în libertate. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 09:19

Vezi și

Fata ar fi fost înjunghiată mortal cu un cuțit, într-un apartament închiriat prin Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine. Incidentul a avut loc la doar câteva ore după ce aceasta s-a cazat. 

Româncă ucisă într-un apartament din Franța

Alarma a fost dată de apropiații tinerei, care, îngrijorați că nu mai reușeau să ia legătura cu ea, au contactat autoritățile. Fata s-ar fi pregătit pentru rezidențiat în Franța. Victima a murit în urma unor răni prin înjunghiere, au spus autorităţile franceze.

Deși autopsia nu a fost încă realizată, primele constatări indică fără îndoială că este vorba de un omor, relatează courrier-picard.fr.

Investigațiile sunt în plină desfășurare, iar anchetatorii caută să elucideze motivele și circumstanțele exacte ale acestui tragic incident.

Moartea tinerei a şocat atât familia, cât şi o comunitate întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie în Franța. A fost înjunghiată într-un apartament din Amiens, închiriat prin Airbnb