Antena Meniu Search
x

Foto Tânără ucisă de un avion care ateriza pe un aerodrom, în Canada

O tânără de 20 de ani a murit după ce a fost lovită de un avion în timp ce tundea iarba, în apropierea unei piste de pe aerodromul Saint-Esprit, la aproximativ 100 de kilometri la nord de Montreal, în Canada.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.07.2021, 15:56

Tânăra, a cărei identitate nu a fost făcută publică, se afla pe o mașină de tuns iarba, lângă pista unui aerodrom, când a fost lovită de aripa unui avion de mici dimensiuni la aterizare. Tragedia s-a petrecut luni, pe aerodromul Saint-Esprit, la aproximativ 100 de kilometri nord de Montreal, în Canada.

Tânăra de 20 de ani a murit la spital

Femeia a fost dusă de urgență la spital, dar a fost declarată moartă la scurt timp.

„Când auzi de cineva lovit de fulger este copleșitor, dar de un avion care aterizează?! N-am mai auzit așa ceva” a spus un localnic, citat de Daily Mirror.

Pe acelaşi subiect

Avionul privat implicat în accident pare să fie unul chinezesc Nanchang CJ-6, fie un Yakovlev Yak-52 sovietic, potrivit primelor informații. Avaria pe aripa avionului este vizibilă. 

Pilotul avionului implicat în tragedie a fost găsit în stare de șoc

Deși pilotul a scăpat fără să fie rănit, a fost transportat la spital pentru că intrase în stare de șoc.

Vizibilitatea la momentul accidentului a fost una bună, iar o anchetă a fost deschisă pentru a stabili condițiile în care s-a produs tragedia.

„Vom arunca o privire asupra a ceea ce s-a întâmplat, așa că suntem aici astăzi pentru a aduna informații pentru a înțelege evenimentul. Este prea devreme pentru a avea vreo concluzie”, a declarat un investigator al Consiliului de siguranță pentru transporturi.

16 persoane au murit în accidente aeriene în Canada în 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânără ucisă de un avion care ateriza pe un aerodrom, în Canada