Antena Meniu Search
x

Un argeșean și-a ucis soția, apoi s-a ascuns în podul casei. În fața jurnaliștilor, bărbatul a făcut o afirmație terifiantă: ”Am ucis-o de plăcere”

Crimă cumplită într-o familie din Argeș. O femeie de 64 de ani din Poienarii de Argeș a fost găsită moartă de fiul ei, abia întors acasă din Italia, iar principalul suspect este chiar soțul femeii, care le-ar fi spus jurnaliștilor că a ucis-o ”din plăcere”.

De Ana Maria Ghiarasim la 07.07.2021, 13:46
Vezi și

Femeia a fost omorâtă de soț în timp ce fiul lor de aproape 40 de ani dormea într-o altă cameră. Cadavrul victimei a fost găsit de anchetatori în locuința familiei din localitatea Poienarii de Argeș.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Bărbatul bănuit de săvârșirea crimei este chiar soțul femeii, care s-a ascuns inițial în podul casei. 

„Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, precizează reprezentanții IPJ.

În august anul trecut, femeia a sunat la 112 și a chemat poliția că a lovit-o soțul. Ulterior s-au împăcat, dosarul fiind soluționat prin împăcarea părților.

Cuplul mai avea alți trei copii, iar unul dintre ei urma să aibă nuntă săptămâna viitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un argeșean și-a ucis soția, apoi s-a ascuns în podul casei. În fața jurnaliștilor, bărbatul a făcut o afirmație terifiantă: ”Am ucis-o de plăcere”