Antena Meniu Search
x

Tot mai multe cazuri de pedofilie. Un bărbat şi-a dat fiul pe mâna poliţiei, după ce a găsit în telefonul acestuia imagini tulburătoare. Explicaţia halucinantă a băiatului

Un bărbat din Statele Unite ale Americii şi-a denunţat propriul fiu, după ce a găsit în telefonul adolescentului de 17 ani fotografii cu un copil dezbrăcat.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii şi-a denunţat propriul fiu, după ce a găsit în telefonul adolescentului de 17 ani fotografii cu un copil dezbrăcat, dormind.

Paul Spensberger și-a dat propriul fiu pe mâna poliţiei, după ce a găsit în telefonul său fotografiile cu conţinut explicit, la sfârşitul anului trecut. 

În imaginile găsite în telefonul adolescentului era un copil de doi ani, rudă a acestora. Fotografiile au fost făcute de la distanţă, în timp ce micuţul dormea. 

Tatăl băiatului a suferit un adevărat şoc când a descoperit ce ascundea fiul său în telefonul, după ce i-a confiscat telefonul, drept pedeapsă.

Bărbatul s-a declarat ”dezgustat de imagini” şi nu a văzut o altă soluţie, decât să contacteze autorităţile, în speranţa că va reuşi să îl sperie pe fiul său, care, mai spune bărbatul, are grave probleme comportamentale.

Adolescentul a fost supus unui interogatoriu, unde a declarat în faţa poliţiştilor pentru a le vinde unui coleg de liceu, pe care îl suspectează de pedofilie.

Sursă: Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Tot mai multe cazuri de pedofilie. Un bărbat şi-a dat fiul pe mâna poliţiei, după ce a găsit în telefonul acestuia imagini tulburătoare. Explicaţia halucinantă a băiatului