Antena Meniu Search
x

Tatăl care a implorat să i se facă o radiografie, când UK a intrat pentru prima dată în lockdown, a murit din cauza cancerului

Un bărbat din Marea Britanie, care a declarat că a trebuit să implore medicii să-i facă o radiografie când țara a intrat pentru prima dată în lockdwon, iar multe servicii medicale au fost suspendate, a murit din cauza cancerului.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 14.12.2020, 15:55

Serviciile medicale au fost date peste cap, în primul lockdown
Serviciile medicale au fost date peste cap, în primul lockdown - Profimedia Images
  • Când a reușit să-și facă radiografia, a fost prea târziu. Cancerul avansase deja.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Sherwin Hall a mers la spital pe 23 martie 2020, acuzând o durere cumplită la unul dintre picioare, dar i s-au prescris doar câteva antibiotice. 

Bărbatul de 27 de ani a mers în repetate rânduri la spital, cu o durere de picior, însă medicii nu au reușit să îi stabilească un diagnostic corect. După 13 vizite la spital și patru săptămâni de implorări, pe 26 mai, bărbatul a avut în sfârșit acces la serviciul medical de care avea nevoie. În urma investigațiilor, Sherwin a descoperit că suferă de cancer, scrie Metro.co.uk.

Înainte de a murit, tatăl a doi copii a mărturisit că s-a rugat de medici timp de aproape două luni să-i facă o simplă radiografie. „Mi-au r[spuns de fiecare dată că multe servicii medicale sunt indiponibile din cauza pandemiei de coronavirus”.

Potrivit unui studiu, o întârziere de patru săptămâni privind consultul sau tratamentul pacienților cu cancer poate reduce șansa de supraviețuire a acestora cu până la 13%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tatăl care a implorat să i se facă o radiografie, când UK a intrat pentru prima dată în lockdown, a murit din cauza cancerului