Antena Meniu Search
x

Durere cumplită pentru o familie, după ce tatăl moare cu 2 zile înainte ca fiica sa să se nască

O fotografie cât o mie de cuvinte. Un bebeluş care întâlneşte viaţa, dar care nu îşi va întâlni niciodată tatăl. El a fost înjunghiat mortal cu câteva zile înainte de naşterea fiicei sale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.06.2019, 16:52

Tânărul a fost înjunghiat mortal
Un tatăl moare înjunghiat cu 2 zile înainte ca fiica sa să se nască - Facebook / Bridgey David Gavin

O fotografie cât o mie de cuvinte. Un bebeluş care întâlneşte viaţa, dar care nu îşi va întâlni niciodată tatăl. El a fost înjunghiat mortal cu câteva zile înainte de naşterea fiicei sale.

Văduva devastată de cele întâmplare, Bridget Gavin, în vârstă de 22 de ani, a împărtăşit în mediul online imaginea cu micuţa lor Mary, în primele ore ale dimineţii.

David Gavin, soţul său, a murit vineri seara la Rochdale, Greater Manchester, după ce a fost înjunghiat mortal în timpul unei altercaţii avute chiar în faţa casei. Poliţia şi paramedicii au încercat să îl salveze, însă tânărul şi-a dat ultima suflare ulterior, la spital.

“Era un om de familie, muncitor şi iubitor. Tot ce făcea, făcea pentru soţia şi copilul său. Fiica lui de trei ani Elizabeth și soția lui Bridget sunt absolut răvăşite și îi simt lipsa mai mult decât pot spune vreodată cuvintele. David trebuia să fie tată pentru a doua oară în câteva zile și era atât de încântat să-și întâlnească noul copil și să se mute într-o casă nouă. El a lucrat atât de mult pentru asta și acum nu va mai avea niciodată șansa unei familii fericite. Mama sa, Elizabeth, și tatăl, Martin, se roagă ca cel care l-a ucis să aibă parte de o justiţie legală şi de o pedeapsă binemeritată. ” a fost mesajul familiei îndurerare la aflarea cumplitei veşti.

Tânărul avea deja o fiică de 3 ani, Elizabeth şi urma să devină tată pentru a doua oară în doar câteva zile. Nu a mai apucat să o întâlnească.

“Maria este absolut superbă. David ar fi adorat-o. Îi poţi simţi prezenţa. Ea e o fetţă mare şi puternică, asemeni tatălui ei” a declarat tatăl lui Bridget”.

Detectivii fac acum tot posibilul pentru a afla ce sa întâmplat în noaptea în care a murit David, cu două zile înainte ca soția să se nască.

Inspectorul șef Cheryl Chatterton, a declarat: "Credem că lupta a durat aproximativ 20 de minute înainte ca apelul la poliție să fie înregistrat. În acest timp, David a fost înjunghiat.”

Potrivit The Sun, două femei în vârstă de 21, respectiv 25 de ani au fost arestate sub suspiciunea de crimă, agresiune şi complicitate la crimă. Ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Durere cumplită pentru o familie, după ce tatăl moare cu 2 zile înainte ca fiica sa să se nască