Antena Meniu Search
x

Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a încercat să își facă un selfie cu un urs (Video)

Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a oprit mașina pe marginea drumului și a încercat să își facă un selfie cu un urs.

Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a încercat să își facă un selfie cu un urs
Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a încercat să își facă un selfie cu un urs - Daily Mail

Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a oprit mașina pe marginea drumului și a încercat să își facă un selfie cu un urs.

Totul s-a întâmplat pe un drum din India în timp ce taximetristul transporta mai multe persoane de la o nuntă.

Pe marginea unui drum din estul provinciei Odisha, taximetristul a observat un urs și a oprit pentru a-și face o poză cu animalul.

Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, ursul era rănit, iar în momentul în care bărbatul s-a apropiat de el, l-a atacat imediat.

Pe acelaşi subiect

A urmat o luptă de câteva minute în care taximetristul a fost grav rănit de animal, iar într-un final bărbatul a fost omorât.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un taximetrist a fost omorât sub privirile a zeci de oameni după ce a încercat să își facă un selfie cu un urs (Video)