Antena Meniu Search
x

Tentativă de asasinat în Pakistan. Fostul premier, Imran Khan, a fost împușcat în timpul unui protest

Fostul premier al Pakistanului, Imran Khan, a fost împușcat și rănit în timpul unui protest în orașul Lahore din estul, într-o aparentă tentativă de asasinat, scrie BBC.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.11.2022, 14:22

Imran Khan, fostul premier pakistanez
Imran Khan, fostul premier pakistanez - Profimedia Images

Membrii partidului său, PTI, au spus că alte patru persoane au fost rănite joi , dar din ferricire nimeni nu a fost ucis.

Tentativă de asasinat, în Pakistan

Nu este încă clar în ce zonă a piciorului a fost lovit, dar un consilier a fost citat că a spus că viaţa lui nu este pusă în pericol.

Imran Khan, în vârstă de 70 de ani, conducea marșul din capitala Islamabad, prin care cerea alegeri anticipate. Un consilier a declarat agenției de presă AFP: „A fost o încercare de a-l ucide, de a-l asasina”.

Pe acelaşi subiect

Luna trecută, comisia electorală din Pakistan l-a interzis pe Khan de la ocuparea unei funcții publice într-un caz descris de fostul jucător de cricket ca fiind motivat politic.

El a fost acuzat că a declarat incorect detalii despre cadourile de la demnitari străini și veniturile din presupusa lor vânzare. Cadourile au inclus ceasuri Rolex, un inel și o pereche de butoni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tentativă de asasinat în Pakistan. Fostul premier, Imran Khan, a fost împușcat în timpul unui protest