Antena Meniu Search
x

Clipe de teroare în Melbourne! 14 oameni au fost răniţi de un şofer care a izbit în plin un grup de pietoni

14 oameni au fost răniţi acolo de un şofer care a intrat intenţionat cu un automobil 4x4 într-o staţie de tramvai.

Vezi și

14 oameni au fost răniţi acolo de un şofer care a intrat intenţionat cu un automobil 4x4 într-o staţie de tramvai. Poliţiştii spun că varianta accidentului este exclusă. Motivul atacului nu a fost încă stabilit şi nici dacă a fost un act de terorism. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Este ora de vârf, în Melbourne. Acest SUV iese de pe şosea şi intră brusc direct în mulţimea care aşteaptă tramvaiul pe trotuar. Martorii spun că şoferul gonea cu peste 80 de kilometri la oră şi că nu a făcut niciun efort să oprească.

Oamenii zăceau pe trotuar. Am putut vedea o maşină albă.

Şoferul şi un pasager sunt prinşi şi reţinuţi de poliţişti. Martorii îl descriu pe şofer drept un bărbat de 30 - 35 de ani cu o înfăţişare tipică persoanelor din Orientul Mijlociu. 

În acest punct considerăm că a fost un act intenţionat. 

14 oameni au fost răniţi în atac. Printre victimele aflate în stare critică este şi un copil.

Poliţia a anunţat că zona va rămâne izolată pentru o perioadă lungă de timp. Martorii au fost rugaţi să se prezinte la secţia de poliţie pentru a da declaraţii sau pentru a preda eventualele imagini filmate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Clipe de teroare în Melbourne! 14 oameni au fost răniţi de un şofer care a izbit în plin un grup de pietoni