Antena Meniu Search
x

Video Terorişti înarmaţi cu mitraliere, opriţi cu preţul vieţii de doi poliţişti israelieni. Schimb de focuri lângă Tel Aviv

Atac terorist în nordul Israelului. Doi poliţişti au fost ucişi de doi simpatizanţi ai Statului Islamic pe străzile unui oraş aflat la 50 de kilometri de Tel Aviv.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 14:11

Vezi și

Un atac terorist a avut loc în Israel, la câteva zeci de kilometri de Tel Aviv. Atacatorii înarmaţi cu mitraliere trăgeau focuri de armă pe străzile oraşului când grupul de poliţişti, care cina la un restaurant din apropiere, a intervenit. 

Cei doi atacatori au fost ucişi

Simpatizanţii ISIS au fost ucişi în schimbul de focuri înainte să facă victime printre civili. Cu toate acestea, mai multe persoane au fost rănite.

Summit istoric în Israel

Atacul are loc în timp ce în Israel are loc un summit istoric. La acesta participă secretarul de stat american Antony Blinken şi delegaţi din trei state arabe care au normalizat relaţiile cu Israelul în 2020: Emiratele Arabe Unite, Bahrain şi Maroc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Terorişti înarmaţi cu mitraliere, opriţi cu preţul vieţii de doi poliţişti israelieni. Schimb de focuri lângă Tel Aviv