Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video TikTok, dat în judecată de 14 state din SUA. Motivul autorităților: "Un club de striptease virtual fără restricții de vârstă"

Lovitură pentru TikTok! 14 state din SUA au decis să dea în judecată aplicaţia. Autorităţile spun că platforma de socializare provoacă dependență în rândul adolescenţilor, dar şi că le afectează acestora sănătatea mintală. 

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 08:02

Mai mult, oficialii sunt de părere că videoclipurile cu provocări de pe aplicaţie încurajează la comportamente nepotrivite, şi că notificările trimise târziu în noapte, ar putea perturba somnul tinerilor utilizatori.

TikTok, dat în judecată de 14 state din SUA

TikTok e acuzat că facilitează exploatarea sexuală a utilizatorilor minori, spunând că fluxul live și moneda virtuală TikTok "funcționează ca un club de striptease virtual fără restricții de vârstă". Illinois, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Mississippi, New Jersey, Carolina de Nord, Oregon, Carolina de Sud, Vermont și statul Washington au dat în judecată aplicația marți, scrie Reuters.

Vezi și

În martie 2022, opt state, inclusiv California și Massachusetts, au declarat că au lansat o anchetă la nivel național cu privire la impactul TikTok asupra tinerilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Ştiri externe » TikTok, dat în judecată de 14 state din SUA. Motivul autorităților: "Un club de striptease virtual fără restricții de vârstă"