Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto TIR românesc în flăcări, pe o autostradă din Italia. Camionul plin cu baterii auto uzate a luat foc în mers

Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia, după ce camionul pe care îl conducea a luat foc în mers, pe autostrada A16 Napoli-Canosa. Flăcările au distrus complet autotrenul, care era încărcat cu baterii uzate. 

de Veronica Micu

la 10.06.2022 , 15:00

Ieri seară, un camionagiu român a scăpat ca prin minune după ce TIR-ul la volanul căruia se afla a fost cuprins de flăcări la kilometrul 115.400 al autostrăzii A16 Napoli - Canosa. S-a întâmplat pe sensul spre Napoli, aproape de ieșirea spre orașul Lacedonia, în provincia italiană Avellino. 

Alarma a fost dată în jurul orei 18.00, la fața locului intervenind mai multe echipaje ale Detașamentului de pompieri Bisaccia.

TIR românesc s-a făcut scrum, șoferul a scăpat nevătămat 

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă intervenția militarilor a fost una rapidă, din camionul românului nu a mai rămas nimic. Întregul vehicul, dar și bateriile uzate pe care le transporta s-au făcut scrum.

Tronsonul de autostradă a fost închis circulației, traficul fiind reluat abia după ce carosabilul a fost readus la starea inițială.

Șoferul român a scăpat doar cu o sperietură, însă pagubele în urma incendiului sunt majore.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » TIR românesc în flăcări, pe o autostradă din Italia. Camionul plin cu baterii auto uzate a luat foc în mers