Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi traficanţi de droguri, executaţi pe un stadion din China sub privirile a sute de copii (Video)

Doi traficanţi de droguri au fost condamnaţi la moarte de o instanţă din China şi executaţi pe un stadion, sub privirile a sute de copii special aduşi de la şcoală pentru a fi... educaţi.

de Redactia Observator

la 29.06.2018 , 09:54

Traficanti de droguri, executati pe un stadion din China Doi traficanţi de droguri, executaţi pe un stadion din China - Daily Mail

Doi traficanţi de droguri au fost condamnaţi la moarte de o instanţă din China şi executaţi pe un stadion, sub privirile a sute de copii special aduşi de la şcoală pentru a fi... educaţi.

Totul s-a întâmplat pe 26 iunie 2018, pe un stadion din oraşul Haikou, în provincia Hainan din sudul Chinei.

Cei doi traficanţi de droguri au fost condamnaţi la moarte de o instanţă, judecătorii hotărând ca cei doi să fie executaţi pe un stadion.

Articolul continuă după reclamă

Sute de elevi au fost aduşi de la şcoală, împreună cu profesorii lor, şi obligaţi să asiste la execuţia celor doi infractori găsiţi vinovaţi de trafic de droguri.

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile publicate de presa chineză se poate obseva cum mulţi dintre copii sunt îmbrăcaţi în uniforme şcolare, notează Daily Mail.

"Luaţi-i pe Cai Liqun şi Huang Zhenie la locul de execuţie şi îndepliniţi execuţia prin împuşcare", a declarat o judecătoare care a citit sentinţa celor doi traficanţi.

În aceeaşi zi, alte instanţe din China au judecat 17 persoane implicate în opt cazuri de trafic de droguri. Opt dintre inculpaţi au fost condamnaţi la moarte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Doi traficanţi de droguri, executaţi pe un stadion din China sub privirile a sute de copii (Video)