Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Noua Zeelandă. Cel puţin 6 morţi şi 11 dispăruţi, în urma unui incendiu la un hostel. Autorităţile vorbesc de "cel mai urât coşmar cu putinţă"

Tragedie în capitala Noii Zeelande, Wellington. Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 11 sunt dispărute după ce un hostel a fost devastat de un incendiu.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 07:26

Vezi și

În clădirea cuprinsă de flăcări şi fum se aflau peste 50 de oameni. Unii au sărit pe fereastră, de la etaj, pentru a-şi salva viaţa, iar alţii au fost evacuaţi, cu mari riscuri, de pompieri.

Câţiva supravieţuitori au fugit în pijamale, lăsându-şi în urmă toate bunurile. Clădirea era veche, lipsită de sisteme antifoc, iar între locatari se aflau persoane fără adăpost, cazate aici de primărie pentru că nu aveau niciun venit.

Primăriţa oraşului nu şi-a putut reţine lacrimile când a vorbit, la televiziune, despre incendiu, iar şeful pompierilor l-a descris drept "cel mai urât coşmar cu putinţă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Noua Zeelandă. Cel puţin 6 morţi şi 11 dispăruţi, în urma unui incendiu la un hostel. Autorităţile vorbesc de "cel mai urât coşmar cu putinţă"