Antena Meniu Search
x

Tragedie la zoo: o femelă struţ a înghiţit cheile furate de la un angajat şi a murit. "Suntem devastați de pierderea lui Karen"

Karen, o femelă struț în vârstă de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a înghițit. Personalul grădinii zoologice a încercat să o salveze, însă eforturile au fost în zadar.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 22:23

Tragedie la zoo: o femelă struţ a înghiţit cheile furate de la un angajat şi a murit. "Suntem devastați de pierderea lui Karen"
Tragedie la zoo: o femelă struţ a înghiţit cheile furate de la un angajat şi a murit. "Suntem devastați de pierderea lui Karen" - Facebook / Topeka Zoo

Struțul, o mascotă iubită a grădinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a înghițit cheile și a murit.

Personalul grădinii zoologice a încercat să o salveze pe Karen prin metode "chirurgicale" și "nechirurgicale", consultând experți din toată țara. Eforturile au fost zadarnice, relatează New York Times. Karen a fost eutanasiată și "a murit în brațele angajaților", a declarat directorul interimar al grădinii zoologice.

Grădina zoologică a anunțat că va face o anchetă în legătură cu incidentul. De asemenea, vor fi implementate noi protocoale pentru a preveni evenimente similare în viitor. "Suntem devastați de pierderea lui Karen", a declarat directorul interimar al grădinii zoologice: "Era un membru iubit al comunității noastre".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tragedie la zoo: o femelă struţ a înghiţit cheile furate de la un angajat şi a murit. "Suntem devastați de pierderea lui Karen"