Antena Meniu Search
x
LIVE

Trei studenţi, morţi într-un incendiu pornit de la o sobă defectă, în Spania. Alţi 10, intoxicaţi. Sărbătoreau terminarea examenelor

Tragedie cumplită în Spania: trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi 10 răniţi, după un incendiu provocat de o sobă defectă, au transmis autorităţile. 

De Redactia Observator la 31.01.2023, 16:06
Incendiu Spania
Trei studenţi au murit într-un incediu în Spania - Profimedia

Trei tineri, cu vârste între 20 şi 22 de ani, au murit, iar alţii au fost răniţi marţi dimineaţă într-un incendiu la un apartament din sudul Spaniei, care ar fi putut fi provocat de o sobă defectă, au transmis autorităţile.

Alte 10 persoane intoxicate cu fum 

Conform serviciilor de urgenţă, incendiul a fost anunţat cu puţin timp înainte de ora 08.00 în respectivul apartament, aflat într-un imobil de trei etaje din centrul oraşului andaluz Huelva, care are 140.000 de locuitori şi este situat în apropiere de frontiera cu Portugalia.

Poliţia din Huelva a precizat că cele trei victime au murit la spital după ce au fost luate în grijă de pompieri. Este vorba de "două femei şi de un bărbat" cu vârste între 20 şi 22 de ani, care studiau la Universitatea din Huelva, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Agerpres.

Pe acelaşi subiect

În afară de cele trei persoane decedate, alte aproximativ zece s-au intoxicat cu fum, conform autorităţilor regionale din Andaluzia. Dintre acestea, trei au fost spitalizate, se arată într-un comunicat.

Tinerii sărbătoreau după terminarea examenelor

Este vorba despre "tineri care sărbătoreau" după terminarea examenelor, le-a spus jurnaliştilor primarul din Huelva, Gabriel Cruz, care a adăugat că este "o tragedie uriaşă".

Conform poliţiei, incendiul ar fi putut fi provocat de o sobă defectă instalată în salonul acestui apartament de patru camere, unde se aflau de asemenea mai multe saltele pentru persoane în trecere.

"Aceasta ar putea fi cauza incendiului", însă trebuie să fim "prudenţi", a subliniat la rândul său primarul din Huelva, reamintind că originea focului este încă investigată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trei studenţi, morţi într-un incendiu pornit de la o sobă defectă, în Spania. Alţi 10, intoxicaţi. Sărbătoreau terminarea examenelor