Video

Trei youtuberi au drogat-o pe iubita unuia dintre ei, i-au distrus casa şi au batjocorit-o live pe internet, în Rusia

De Veronica Micu.
Publicat: 28.03.2021, 13:58.
Actualizat: 28.03.2021, 14:15

Trei tineri YouTuberi au distrus apartamentul iubitei unuia dintre ei, în timp ce transmiteau totul pe internet. Apoi, în schimbul unor donații făcute de urmăritori, indivizii au batjocorit-o pe tânăra de 30 de ani, mamă a trei copii. 

Trei tineri ruşi au drogat-o pe iubita unuia dintre ei, i-au distrus casa şi au batjocorit-o live pe YouTube

Incidentul oribil, care a avut loc în oraşul rusesc Iaroslavl, aflat la aproape 250 de kilometri de Moscova, a şocat opinia publică.

Potrivit publicaţiei Heute, care citează televiziunea rusă 360TV, tânăra care le-a căzut victimă atacatorilor are trei copii şi era iubita unuia dintre agresori, Artem S., de 18 ani. Acesta a şi fost motivul pentru care a lăsat gaşca de prieteni să intre în casă.

Daily Mail

Citește și:

Jurnaliştii de la Daily Mail scriu că femeia se despărțise de soțul ei, înainte de a începe o relaţie de iubire cu adolescentul.

Filmările transmise live de cei trei prieteni, care sunt încă disponibile online, îi arată pe indivizi cum râd, înjură şi distrug apartamentul. Asta, în timp ce fac apel către cei care le urmăresc strem-ul live să facă donaţii în bani.

captura video

Pentru fiecare sumă trimisă, atacatorii promiteau să provoace şi mai multe pagube. Tinerii au smuls uşile din balamale, au distrus un frigider, au spart vasul de toaletă, vase farfurii şi tot ce au întâlnit în cale.

captura video

Tinerii ar fi drogat-o pe fată, înainte de a se dezlănţui

O altă înregistrare video, care a fost ştearsă de pe YouTube şi Telegram, i-ar fi artătat pe cei trei în timp ce o batjocoresc pe tânăra de 30 de ani. Potrivit rapoartelor medicale, tinerii ar fi drogat-o pe fată, înainte de a se dezlănţui.

Poliţiştii din Iaroslavl au deschis o anchetă în acest caz, după ce au văzut filmările. Se fac verificări privind daunele provocate, dar şi asupra suspiciunii de viol.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.