Antena Meniu Search
x

Video O mamă şi-a dezbrăcat cei trei copii, între care un bebeluş, şi i-a lăsat să îngheţe la minus 15 grade, într-o pădure din Rusia

Oroare în Rusia, lângă Moscova, acolo unde o tânără în vârstă de 33 de ani, Natalia W., a încercat să-şi omoare cei trei copii: o fetiţă de numai 10 luni de zile şi doi băieţi cu vârste de 2 şi 10 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.02.2021, 11:32

O mamă şi-a dezbrăcat copiii, între care şi un bebeluş, şi i-a lăsat să îngheţe la minus 15 grade, într-o pădure din Rusia - blick.ch / captura video life.ru

Potrivit agenţiei TASS, femeia şi-a luat cei trei copii i s-au dus la marginea unei păduri.

Mai întâi, s-a dezbrăcat ea, apoi le-a scos hainele şi celor trei micuţi, lăsându-i să îngheţe de grig la minus 15 grade Celsius.

Cel puţin 40 de minute au stat copiii în ger, dezbrăcaţi. 

"O femeie în vârstă de 33 de ani şi copiii ei a ajuns la marginea pădurii cu o mașină Lada, în jurul orei 23:00, pe 11 februarie. Mai întâi s-a dezbrăcat ea, apoi i-a dezbrăcat pe copii", a declarat o sursă din anchetă pentru TASS.

Portalul rus LIFE a publicat imagini de la locul unde s-a întâmplat oroarea.

Norocul celor trei micuţi a fost că, la acea oră, un bărbat care îşi plimba câinele a trecut prin zonă şi a văzut oroarea, alertând imediat poliţia.

Copiii au degerături severe, unul dintre ei este la Terapie Intensivă

Femeia, originară din Ceboksarî, un oraș din Republica Ciuvașia, Rusia, locuia împreună cu copiii ei, în apropierea Moscovei.

"Toți cei patru au fost duși la spital cu degerături severe. Un copil este la terapie intensivă, starea copiilor fiind gravă", a spus aceeaşi sursă.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, mama celor trei copii fiind acuzată de tentativă de omor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a dezbrăcat cei trei copii, între care un bebeluş, şi i-a lăsat să îngheţe la minus 15 grade, într-o pădure din Rusia