Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trump cere măsuri extreme împotriva traficanților de droguri: "Ne pierdem vremea, e necesară pedeapsa cu moartea"

Preşedintele american Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru traficanţii de droguri, o măsură ce face parte din planul său de a combate dependenţa.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 22:44

Trump cere măsuri extreme împotriva traficanților de droguri: "Ne pierdem vremea, e necesară pedeapsa cu moartea"

Preşedintele american Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru traficanţii de droguri, o măsură ce face parte din planul său de a combate dependenţa tot mai multor americani.

El a vorbit despre planul său într-un discurs din Manchester, New Hampshire, un stat lovit puternic de criza opioidelor.

Trump va anunţa de asemenea măsuri pentru a contracara numărul mare de prescripţii precum şi accesul insuficient la tratamente.

Articolul continuă după reclamă

„Dacă nu luăm măsuri dure contra traficanţilor de droguri, ne pierdem vremea iar aceste măsuri includ pedeapsa cu moartea”, a spus preşedintele.

Aproximativ 2,4 milioane de americani sunt dependenţi de opioide, o gamă de substanţe care include heroina dar şi analgezicele prescrise de medici, ceea ce a cauzat 63.600 de morţi în SUA în 2016.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Trump cere măsuri extreme împotriva traficanților de droguri: "Ne pierdem vremea, e necesară pedeapsa cu moartea"