Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trump susține că dezbaterea cu Kamala Harris a fost trucată de ABC și o amenință pe Taylor Swift: "Va plăti prețul"

Alegeri SUA 2024. Candidatul republican Donald Trump a declarat miercuri că dezbaterea sa din ziua precedentă cu Kamala Harris a fost "trucată" de postul de ştiri ABC, în favoarea rivalei sale democrate la alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA, relatează AFP, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 16:58

Trump susține că dezbaterea cu Kamala a fost trucată și de ABC și o amenință pe Taylor Swift
Trump susține că dezbaterea cu Kamala a fost trucată și de ABC și o amenință pe Taylor Swift - Profimedia

"A fost o afacere trucată, aşa cum am presupus, când te uiţi la faptul că ei au corectat tot (ceea ce spuneam) şi nu au corectat-o pe ea", a afirmat Trump despre jurnaliştii ABC care au moderat dezbaterea şi au revenit asupra declaraţiilor înşelătoare ale fostului preşedinte american în timpul emisiunii.

Trump o amenință pe Taylor Swift

De asemenea, Trump a mai afirmat că megastarul pop american Taylor Swift va "plăti preţul" pentru sprijinul ei pentru Harris la alegerile prezidenţiale, exprimat public cu o zi în urmă.

Articolul continuă după reclamă

"Nu am fost un fan al lui Taylor Swift (...) Ea pare să susţină întotdeauna un democrat şi probabil că va plăti preţul pe piaţa" vânzărilor de muzică, a spus candidatul republican.

Pe acelaşi subiect

Organizată de ABC News, dezbaterea televizată dintre Trump şi Harris a avut loc marţi în Philadelphia, Pennsylvania. Conform unui sondaj CNN, 44% dintre alegătorii înregistraţi care au urmărit dezbaterea au spus că Harris le înţelege mai bine preocupările, în timp ce 40% l-au susţinut pe Trump.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După dezbatere, la ceremonia făcută la 23 de ani de la atentatul din 11 septembrie, Trump și Kamala și-au strâns mâna.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Trump susține că dezbaterea cu Kamala Harris a fost trucată de ABC și o amenință pe Taylor Swift: "Va plăti prețul"