Antena Meniu Search
x

Ultim omagiu pentru fetiţa care a salvat vieţi prin donarea de organe (Video)

Coralynn Sobolik, o fetiţă de nici doi ani, din New Hampton, Iowa, Statele Unite ale Americii, şi-a pierdut viaţa din cauza unei boli necruţătoare cu care a fost diagnosticată încă de la naştere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.05.2019, 18:12

Coralynn Sobolik, o fetiţă de nici doi ani, din New Hampton, Iowa, Statele Unite ale Americii, şi-a pierdut viaţa din cauza unei boli necruţătoare cu care a fost diagnosticată încă de la naştere.

Însă, înainte ca părinţii să accepte deconectarea de la aparate, aceştia au transformat-o pe micuţa Coralynn într-un adevărat erou local. 

Fetiţa care a donat organe a murit la 22 de luni, din cauza unei boli necruţătoare

Conform Mirror Online, Paul şi Meagan Sobolik au acceptat ca de la fiica lor să fie prelevate organe pentru salvarea altor vieţi.

Pe acelaşi subiect

Inima lui Coralynn a ajuns la un băiat de un an, ficatul ei a ajuns la o fetiţă de un an, iar rinichii ei au fost donaţi unei femei de 41 de ani.

Născută cu o boală necruţătoare, Coralynn a făcut de trei ori stop cardiac înainte să intre, la 22 de luni, în moarte cerebrală.

A fost momentul în care părinţii ei şi-au dat seama că micuţa nu mai are şanse şi au luat decizia radicală de a-i dona organele.

Fetiţa care a donat organe, tur de onoare înainte de a fi deconectată de la aparate

Înainte de a o introduce pe micuţă în operaţie pentru a-i preleva organele, doctorii i-au oferit micuţei un tur de onoare al spitalului pe parcursul căruia toţi angajaţii au aplaudat-o.

Impresionată de reacţia staff-ului, mama fetiţei i-a lăudat pe aceştia, şi-a sărutat micuţa şi a spus "Te iubesc pentru totdeauna. Eşti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Vei salva trei vieţi. Te iubesc pentru totdeauna".

Imaginile au fost imortalizate în format video şi au făcut înconjurul lumii. Meagan Sobolik a spus despre angajaţii spitalului că "ne-au tratat ca şi cum am fi fost rude cu ei", dar şi că "nu-mi vine să cred câtă lume a fost impresionată de povestea lui Coralynn".

De asemenea, după ce şi-au dat acceptul pentru deconectarea de la aparatele care o ţineau în viaţă pe Coralynn, Meagan a precizat că "am fost copleşită de numărul mare de mesaje de susţinere venite din întreaga lume. Sunt recunoscătoare că memoria lui Coralynn va dăinui de-a lungul timpului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ultim omagiu pentru fetiţa care a salvat vieţi prin donarea de organe (Video)